Волво Клуб - България

Full Version: s40 скоростна кутия тампони
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте!преди дни си закупих волво с40 97година 1.6 бензин.перфектен автомобил..но...тампоните 2-та на скоростната кутиа са за смяна.проблемат е че в сервиза ми казаха че бройката е 300 лева.И аз замалко да припадна .Порових се в нета и намерих такъв тампон за по 83 лева един...та вапросат ми е лошо ли е да се сложи 2-ра рака или ако някои знае ниакаде да има по евтини тампони?
И вазможно ли е да ми се е разбил и тампона на двигателя в подследствие от тампоните на скоростната кутия защото на запален двигател със 800-900 обората ми се тресе интериора в купето.
Ще бъда благодарен на всеки отзовал се!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://emk-33.com/shop/product_info.php?products_id=61989" onclick="window.open(this.href);return false;">http://emk-33.com/shop/product_info.php ... s_id=61989</a><!-- m --> -snimka na tampona
Здравей колега и честита нова придобивка! Относно тампоните ти препоръчвам да сложиш нови, а не ВУ. Потърси в Скан тех или в МП. В МП са по-скъпи, но отзивите за тях са по-добри. Аман от такива "майстори", заради такива се носи славата, че волво е скъп за поддръжка автомобил. Има скъп тампон на двигателя, но не е като тези търсени от теб. Потърси и из форума-има теми относно тези тампони. Поздрави и успех с ремонта.
Колега,моля те пиши грамотно!!!