Волво Клуб - България

Full Version: Национална Среща Волво Клуб 2011г.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Здравейте приятели Smile
Имам удоволствието да ви поканя на тазгодишната Национална Среща на Волво Клуб България,която ще се проведе на 24-26 юни в местноста Юндола,хотелската база на Лесотехническия университет.
Снимки тук: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/gallery2.php?g2_itemId=24952" onclick="window.open(this.href);return false;">gallery2.php?g2_itemId=24952</a><!-- l -->
Ето и офертата от тях за вечерта на 25.юни : [attachment=18106]
Има и опция за свободна консумация,както вечерта на 25ти,така и през останалото време.
Записвания тук в темата.

Поздрави на всички Smile
Ми да се запиша,докато все още има места.От 23 ти до 26 ти двойна стая без телевизор и Интернет.По възможост с джакузи и мини бар.Два куверта за 25 ти вечерта.Другото кот дойде.
за нас една двойна стая и куверт за един за 25ти, а с децата как стои въпроса със спането храната ? че сме сложни както и другите деца на нашата възраст
Ееееееее, най-накрая....доживяхме тази тема, от кога се точа да спамя по нея Big Grin Big Grin Big Grin

Моята заявка е нощувка за двама в стая с телевизор и вечеря за двама за 25-ти вечерта. Малкия също ще го водим/7г./, но ще спи при нас. Каката, поради рожден ден на 25.06 ще я оставим да вилнее....т.е. празнува в Казанлък.

П.П. Ще нося и ракия, но като знам, че ще има и друг рожденик същата седмица ще го оставя да плува в свои води Big Grin .
И ние вероятно ще сме там само бройката за сега не е сигурна и поради това не знаем каква стая ще ни трябва :!: Аз лично предпочитам свободна консумация.
Ако не изникне нещо непредвидено и ние сме там, двойка стая с тв, нетове и все екстри, които има , за двата дена 24,25, а рожденниците да не си мислят че ще им се размине, поради давност Big Grin
Хайде колеги, не спете, а на национална среща отидете Big Grin Big Grin Big Grin
Голям ентусиазъм, няма що, след някоя и друга година ще правим НС в хола ми :twisted:
опссссссс промяна двойна стая и два куверта за 25ти като единия куверт да е с вегетарианско меню ако може
Big Grin Пешете ни и нас резервираме една стая с две места, телевизия и интернет и, две менюта за целия период на срещата :hello1: :headbang: :occasion5:
Pages: 1 2 3 4 5 6