Волво Клуб - България

Full Version: 1993 volvo 850 2,4 проблеми с педала на съединителя
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
привет на всички преди време писах във форума за същия автомобил и благодарение на идеите които ми бяха дадени се справих с проблема , но сега изкочи нещо друго отначало не ми направи впечатление защото колата не беше карана доста дълго време и реших че проблема ще се оправи до някоя друга седмица каране но....... проблема е там че педала на съединителя на моменти не се вращаше в най - горна позиция а остваше ниско долу сякаш е заял но след малко каране се оправяше и си работеше нормално , също така ми прави впечатление че на дълъг път когато карам на 5 -та по - дълго време педела пак пропада . Въпросът ми е дали има нужда от обезвъздушаване или проблема е друг ако някой се е сблъсквал с този проблем или знае как може да бъде отстранен моля да помогне.............. (съединителя не буксува) Благодаря!!!
Като начало си огледай хидравликата да няма някой теч, друго се сещам, някое уплътнение на помпата на съединителя да си е затръгвало.
мерси за идеите но просто обезваздуших системата и сега всичко е ток ........ благодаря
slimshady Wrote:привет на всички преди време писах във форума за същия автомобил и благодарение на идеите които ми бяха дадени се справих с проблема , но сега изкочи нещо друго отначало не ми направи впечатление защото колата не беше карана доста дълго време и реших че проблема ще се оправи до някоя друга седмица каране но....... проблема е там че педала на съединителя на моменти не се вращаше в най - горна позиция а остваше ниско долу сякаш е заял но след малко каране се оправяше и си работеше нормално , също така ми прави впечатление че на дълъг път когато карам на 5 -та по - дълго време педела пак пропада . Въпросът ми е дали има нужда от обезвъздушаване или проблема е друг ако някой се е сблъсквал с този проблем или знае как може да бъде отстранен моля да помогне.............. (съединителя не буксува) Благодаря!!!
Колега, привет! Преди време имах същият проблем с Ауди. Оказа се счупена пружина в долната помпа на съединителя, която явно правеше и нещо като блокаж. Случваше се да потъне педала когато най-малко очаквам и без логика в интервалите от време. Възможно е да имаш идентичен проблем и да мислиш, че е от обезвъздушаването.