Волво Клуб - България

Full Version: Съвет за покупка на Т5R
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги. Моля за съвет за покупка на следното Volovo 850 Т5R <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/u77099">http://www.cars.bg/u77099</a><!-- m -->. Автомобилът се продава от около година и половина. В началото цената беше безумна - 12 000 лева, а в към момента са готови на сделка от 4 000 лева. Ще бъда много благодарен за Вашите мнения. Благодаря предварително и пожелания за много безаварийни километри.
Варненци, споделете, не може да не "познавате" този жълт лебед Smile
Тая колица, ако не мине през Мото Пфое (в смисъл на технически преглед), не се купува! Голяма тръпка е, ама е и голяма вероятноста да е сдрана каране!
Гледайки рег.№ може този лебед може и да не е виждал морето още Wink
Колата е във Варна и съм я виждал, не се набутвай двигателя е зле пък и самата кола е кочина. опитват се да я продат от повече от две години, но не успяват - ако я дадат за 2 бона може и да се навие някой ама едва ли :!: :!: :!:
Даже сега виждам че вече адреса който са дали е различен от този на който са правени снимките - аз съм я гледал още на предишната автокъща като и искаха 12 хил.
Офертата не ми се струва добра! Двигателя трябва да се провери, че иначе...
И аз лично познавам тази машина
Въпреки очароването ми от VOLVO 850 T5R
в тази кола трябва да се вложи много усилие ,както и части
за да стане употреба от ценител
Здравейте отново!
Благодаря на всички за бързите и ясни отговори. Решението е взето - автомобилът няма да бъде купен от мен. Въпреки огромното ми желание да се сдобия с едно 850 Т5R, явно ще трябва да почакам докато се появи по-добра оферта.
Колега можеш да погледнеш и това Smile http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?top...f1=details
Ако не се лъжа, това е същото Волво което първо имаше врачанска,а след това и пернишка регистрация. Гледал съм го преди около година и половина (когато беше с пернишката регистрация), даже го покарах километър, два. Колата е хубава, добре гледана и поддържана, но не е истинско T5R. Мотора е двулитровия (211 к.с.) и е слаган някакъв чип за да стане 240 к.с. Но дали е толкова никой не знае - не можа да ме впечатли като вървене.
Благодаря за съдействието.