Волво Клуб - България

Full Version: Диагностика в Русе (при Пенчо)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Здравейте Русенци (и не само)
Добра новина за всички нас – има място, различно от МП, където можем да ходим на диагностика и обслужване на атрактивни цени.
Диагностиката се извършва с VIDA+DiCE или казано на прост език – същата апаратура, която използват в МП:
[Image: 024238099.jpg?r=0]
Но не просто това – услугите се извършват от бивш дългогодишен служител на МП Русе – Пенчо, което само по себе си е гаранция за качествена работа.
Факт е, че гаранционни автомобили нерядко предпочитат да прибягнат до неговите услуги, а не до тези на МП. Лично съм го видял с очите си и изпитал с колите си.

За контакти:
GSM: 0898 79 10 50 Пенчо
GPS:
N 43.83285°
E 025.96544°

(не пропускайте да споменете ако сте клубни членове :lol: )

Карта:
[Image: 024320624-big.jpg?r=0]

[Image: 024320623-big.jpg?r=0]
Здравей yuckuJackD,

като се прибера ще го пробвам Пенчо, звучи приятно и мястото не е далече от нас. Ще питам и брат ми дали знае нещо и ли е ходил там за неговото Волво.

Благодаря за информацията! Ти предполагам ще си в Русе към 28.12, ще ми е приятно ако намериш малко време да се запознаем лично.

Поздрави
Колегата дали още се занимава? Гледам доста годинки са минали... звъннах на посочения номер, но никой не вдигна. Big Grin
Колегата Пенчо, се е върнал в Мото Пфое Русе и работи за тях. Но има едни други момци, които работеха в МП и сега са се отделили в собствен сервиз. Единия от тях чува доста Волвата. Ако искаш координати ще питам къде точно са се настанили.

Поздрави
Ако може координати на тези момчета.