Волво Клуб - България

Full Version: Предстояща покупка S80
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

Голямо търсене и чудене пада по тази покупка на автомобикл, тъй като ще ми бъде и първи Smile Спрях се на S80, тъй като с колега от предишната ми работа пътувах всеки ден до работа и обратно с такъв. Определено си падам по класното каране, не съм състезател и предпочитам да ми е комфортно.
Как ви се струва тази обява:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11318500063726866&f1=details">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details</a><!-- m -->

Оценявам всяко едно мнение Smile Каквото мислите си го кажете Smile Интересува ме и относно поддръжката какви може да се окажат слабите места и цените на авточастите по-скъпи ли си от тези за Ауди, Мерцедес и т.н.

Благодаря предварително. Очаквам вашите коментари Smile
на пръв поглед - поръчков служебен автомобил - няяколко стотин хиляди км пробег. АКо през цялото време е бил фирмен е добре, поне е гледан, ако по някое време е продаден вече не се знае.
По принцип продавачът вкарва редовно каравани от Холандия и покрай тях и някоя друга кола, с която ги дърпа насам. Тачи си волвото, но все пак си остава търговец. Може да го огледаш и да си поговориш в него, не е някой тъп темерут който само да ръмжи и мучи
Замисли се за разходите ти по колата след като я купиш!! Личното ми мнение е че S60 на тази цена скоро също ще можеш да си намериш и е доста по прилична! Но ако тази ти харесва....
Преди малко говорих с продавача , без да съм я видял тази тема още.Стори ми се разбран пича , аз си мислех, че навремето съм взел от него колата, но не се оказах прав, това както и да е. Каза ми, че е сменен ангренажа преди 20хил.км, което не е много сигурно от уста на продавач, твърди, че била с фабрично поставена като за Холандия газова уредба, но не била Би Фуел :?: Confusedhock: на сники изглежда добре, за цената не го попитах за пазарене :!: Както каза и колегата , дърпала е каравана, което не е много хубаво по принцип, но колата може и да е читава, най-добре отивай да я огледаш и ако те грабне ти си човека :!: Имай в предвид, че криво, ляво е в час с модела, човека и нищо, че пише вс. екстри, което не е така, все пак знае доста добре какво продава :mrgreen:
От снимките мога да кажа само едно: воланът е сменян. Причината може да е била чисто козметична, но това си остава загадка, докато не се видят гредите отпред. Иначе лачена, натрупана с екстри, странно обаче няма копче нито за STC нито за DSTC ...
Няма подгрев на седалките, но ми се струва че някога е имала, въпроса е подгрева ли е изгорял или седалките са сменени. Всъщност да помислим: има нави и телефон а няма нищичко като екстра по седалки - извод?
Или касетофона или панела за климатика са сменяни, но предвид подозрението ми за някогашно наличие на подгрев седалки, залагам на панела - зор е видял сегашния - отворите за датчика за температура са изкъртени.

Има нещо гнило в тази кола, но по снимки толкова мога да кажа.
yuckuJackD ти си като Шерлок бре Smile))
Елементарно драги ми Уотсън.
Седни в колата си и обърни внимание пластмасата на касетофона и панела на климатика дали са еднакви - са, а ако са различни значи нещо не му е там мястото.
Волана - има 3 цвята светъл салон. Пластмасите на волана са от най-тъмния, а кожата от най-светлия. Прави впечатление обаче че пластмасата държаща кожуха на ръчната е по-светла от останалите пластмасарии, за да не ме коригира някой - сравнявайте не с тази явяваща се основа на барчето, а с цвета на капака до скоростния лост.
Стелките на снимките ту ги има, ту ги няма. Да не говорим, че са някакви гумени пазарски. А защо ги няма оригиналните?!? Защото са прекалено изтъркани да бъдем убедени че колата е само на 170к км
Понеже го ударихме на литературна вълна, ще взема да рамкирам крими-романа си с думите: има нещо гнило в тази кола.