Волво Клуб - България

Full Version: Endurance Trophy 2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Уважаеми колеги,
На 27 ноември 2011г., "Дрифт Клуб България" ще организира първото си мероприятие за издръжливост на техника и пилоти, а мястото е добре познатата писта "Дракон". Идеята се ражда още през месец януари, след като няколко от членовете на клуба взимат участие в подобно събитие на гръцката писта "Серес". Мероприятието е доста различно от останалите автомобилни дисциплини. В този формат обикновено печели не най-бързият, а най-умереният, тъй като е важно пилотите да съхранят автомобила, гумите и горивото си до карираният флаг. На 27 ноември в "Endurance Trophy", финалът ще бъде даден след изтичането на 3 часа. 3 часа в които всеки отбор трябва да прецени възможно най-добре своите възможности, да определи точният момент за смяна на своите пилоти, темпото с което те ще трябва да се движат по пистата, за да не претоварват автомобила и гумите си и в същото време да не са прекалено бавни.
Очаква ни едно вълнуващо мероприятие с много тактика и навъртяни обиколки.
Ще се видим на пистата.... :kinggrin:
В този формат кои коли могат да участват и ще има ли класове.Питането ми е конкретно за мен... :mrgreen:
Влади,хайде да обясниш в подробности идеята...,на мен по телефона ми каза че идеята е ретро-автомобили...
Публикувай класовете на автомобилите,такса за участие,времетраене на цялото състезание...-идеше реч за два дни Wink
Очакваме с нетърпение отговора ти!
Поздрави!
Нека видим класовете.Може да се включа.
Привет колеги,
Състезанието ще е само един ден в Неделя на 27-ми.Автомобилите ще са разделени на две групи,но общо са четири класа.Първа група - автомобили до 2000 кубика съответно серийни и модифицирани,като няма ограничение в марката и модела.Ше има отделно класиране за двата класа , серийни и модифицирани,втора група пак два класа - серийни и модифицирани пак с отделно класиране по класове.Състезанието НЕ Е за ретро автомобили , а за всички автомобили и марки, всеки който има подготвена кола,може да участва в надпреварата.Идеята е всеки който има желание да кара независимо с каква кола, стига да може да издържи ТРИ часа на пистата...колата де....ето и линк към организатора...ако имате още въпроси , тук или там във форума....поздрави и успех... 8-)

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.dcb.bg/EnduranceTrophy.html">http://www.dcb.bg/EnduranceTrophy.html</a><!-- m -->
И идва въпроса-кой ще участва Wink ,щото от първоначалната идея дето аз я знам...,тази която е като първи пост на GT 51 ,и окончателните правила на организаторите разликата е огромна :o
Нещо не ми отваря регламента.
Иначе звучи добре.
Стига да се докопам до регламента ще решим дали ще вземем участие.
Това ще бъде най-нерегламентираното автомобилно съзтезание организирано някога :!: :!: :!: Единственото което става ясно е, че има такса за участие 150лв. и че едната група е до 2000 кубика :!: :!: :!:
Освен,че ще е най най-нерегламентираното състезание.Всички класове ще стартират едновременно.То здрава лудница ще стане.Модифицирани и немодифицирани на пистата,къде е залогът.Просто да се съберът едни запалянковци,да се вземат такси всичко друго е като лажем да те мажем.Аз вече се отказах,не че организаторите ще ги трогне,но исках да изляза със сериен автомобил и да се боря,а не да ме мачкат пистови коли.
Успях да отворя регламента но трябваше да си ъпдеитна флаш плеара .
Качвам го като текстови фаил които иска да го пречете.
[attachment=20174]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13