Волво Клуб - България

Full Version: Сервиз или майстор на волво в Стара Загора
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте , преди няколко дни си купих Volvo 850 - 2.5 tdi / 140 hp , комби . Карал съм го много малко 10 -20 км , в момента е в сервиз за обслужване и разни дреболии по предницата , но вече съм влюбен в тази кола . Много динамичен мотор , прекрасна возия , добри предавки - ще се радвам да чуя мнение на колеги с повече стаж. Въпросът ми е следния препоръчайте ми майстор или сервиз в Стара Загора , където да разбират от този модел и да ми поддържат доволно колата . Благодаря предварително .
Те в Ст.Загора карат само V 40, поне с такова впечатление останах като им бях на срещата, което не е лошо де, но пък са много готини и задружни, в смисъл събират се доста по срещи, за разлика от нас пловдивчани. :lol:

п.с. Та в този смисъл не знам дали имат адекватен, изпробван майстор за 8-ци.
Намират се майстори,пък и други ръбати модели на Волво също Wink . Колега ако желаеш заповядай на някоя от следващите срещи на клуба в Стара Загора да се запознаем. За целта можеш да следиш темите в раздела "Срещи на клуба". Принципно правим срещите на паркинга на стадион Берое.
Stanchoni - благодаря за поканата с удоволствие ще идвам на срещи на клуба. Мисля че има много да науча от колеги с повече стаж .