Волво Клуб - България

Full Version: Помогнете моля ви!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Побърка ме моята 4-ка . Щом подам рязко газ вдига оборотите на 2000-3000 и няма сваляне до като не я огася. Всички тръбички за вакуум съм ги проверил здрави са.
Втори проблем : На газ работи перфектно но на бензин не ще дори да запали- Сменил съм компютър, цялата моноинжекция, бенз. помпа и все същото.На кабела на инжектора протича 12v а през него едва се забелязва да пръска бензин проверих днес тръбите и филтъра не са запушени. Какво му е на това чудо някой може ли да даде идея?
Преди време имах такъв проблем при мен се оказа, че жилото на газта засядаше и не се връщаше в изходна позиция и ми държеше 2000-2500 оборота зависи къде заседне. Беше механичен проблема.
Имам колега кара опел на газ, като зареди на определена бензиностанция газ (еко) и оборотите му се качват на 2000-2200 и така докато изгори газта и зареди от друго място. С поста си не предлагам решение, но може да се обърне внимание на тези неща.
Благодаря ти колега за вниманието но не е от това защото стъпковото моторче подпира и не може да се върне газта. Явно е нещо електронно.