Волво Клуб - България

Full Version: И пак 850 T5-R
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Здравейте колеги има вероятност да взема въпросното волво от мобилето http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?top...f1=details някой от вас има ли преки наблюдения към колата. Познава ли собственика и т.н. всички неща свързани както със собственика така и с автомобила ще са ми много полезни...
Ще искам от собственика рама на колата защото искам да проверя дали наистина е лимитираната версия Smile
Какво да гледам като слаби места евентуално ако се реша да го взимам ?
Горе долу какво ускорение трябва да има за да разбера,че турбината е наред ?

Благодаря предварително на отзовалите се Smile
Незнам колега дали е лимитирана версия, но мисля че тази кола преди време пак се продаваше и се коментираше във форума, само че цената беше около 6500, тогава, не съм 100% сигурен, но снимките са ми доста познати, ако на някой колега му се занимава да я издири из темите, да ти помогне, няма да е лошо, аз с тази наша търсачка нямам нерви :twisted: :twisted:
bg_tiger1978 Wrote: Незнам колега дали е лимитирана версия, но мисля че тази кола преди време пак се продаваше и се коментираше във форума, само че цената беше около 6500, тогава, не съм 100% сигурен, но снимките са ми доста познати, ако на някой колега му се занимава да я издири из темите, да ти помогне, няма да е лошо, аз с тази наша търсачка нямам нерви :twisted: :twisted:

Колега аз намерих подобна тема но нямаше никакви конкретни мнения на които търся отговори до колкото разбрах предишния собственик е бил наш съфорумец само,че е продал колата на един студент от който мисля да взема колата ... но преди да я взема (ако) искам да знам в какво състояние а не да се разкарвам излишно за нещо което не си заслужава Smile
За това питам дали случайно някой има преки наблюдения Smile
Не е лимитирана версия. Това е за италианския пазар - двулитров мотор с мощност 211 к.с. Лимитираната версия е съвсем друга бира.
Tokarev Wrote:Не е лимитирана версия. Това е за италианския пазар - двулитров мотор с мощност 211 к.с. Лимитираната версия е съвсем друга бира.
Точно това ме интересуваше дали е истинко т5р или си просто поредната т5 Smile"
<!-- m --><a class="postlink" href="http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B2%D0%BE_850">http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... %D0%BE_850</a><!-- m --> тук?
Може де отидем и да погледнем Wink ,но по мое мнение търговеца още при публикуването на обявата е бил некоректен :? -с първоначалната цена... Confusedhock:
Всичко останало може да констатираме на място Tongue
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvoclub.org.uk/press/pdf/850T5R-PressRelease1995.pdf">http://www.volvoclub.org.uk/press/pdf/8 ... se1995.pdf</a><!-- m -->

Номера на рамата трябва да започва така : YV1LS58.... ако е с 4 врати, или YV1LW58..... ако е с 5 врати. Цифрата 58 означава двигател B5234T5 = 240 к.с. с автомачна ск.кутия и съответно 250 к.с. с ръчна ск. кутия.
въпросният търговец се занимава с внос на каравани от Холандия и от кемпер форума казват добри думи за него. Фен е на волво, обикновено пазари и по някое, с което да ги докарва. Познава и разбира от моделите. Друг е въпросът дали не е по преувеличил или някой му е оставил колата да се продава. Можеш да си вържеш приказка с него, не е някой темерут дето само да мучи и да се прави на велик. Ако се поразприказвате ще ти каже каквото знае, но все пак не забравяй, че си е търговец
Колега,относно турбото (защото аз имам турбинно)по вървежа трудно ще разбереш в какво състояние е турбото.Ако тръгнеш да я взимаш махни долния маркуч на интеркулера,ако протече доста масло значи турбината е за ремонт или смяна,а и от там ще ти гори масло.Иначе се счита за нормално ,като обереш с пръст вътрешната страна на маркуча да е омаслено.Има и опция да се замери турбото какво налягане вдига.
Pages: 1 2 3 4