Волво Клуб - България

Пълна версия: Подгрев външни огледала? Спря да работи.
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте, колеги! Имам едно питане ако сте се натъквали на моят проблем. Карам Volvo 850 На страничните огледала работеше подгрева само на шофьорското. Сега и там спря. В тези студове ме страх да го разглобявам за да не счупя някоя пластмаса или спукам някой елемент. Ако някой знае за слабо място в тяхната работа нека да сподели, за да не проверявам на принципа "Проба грешка" Мисля си дали става дума за лош контакт или нещо друго? Възможно ли е да изгори реотана за подгряване, защото там няма силно затопляне. Благодаря ви предварително за споделените мнения!
Предпазител?
Не съм преглеждал. Трябва да видя къде стои. Според мен става дума за лош контакт на клеймите под самото огледало или изгорял реотан, защото само на шофьорската врата работеше и след време спря. Ако е предпазител би трябвало да не работят и двете огледала едновременно.
Колега увеличава се съпротивлението на самия реотан и не може да загрее.
Ток минава през него, но не нагрява.Решението е ново стъкло.За всеки случай
направи замерване с Мултицета.
Гледах в руския саит как се сваля стъклото на огледалото, но ще изчакам да се затопли времето. Преди време имах друга кола (Ауди), на която ми бяха свалили само стъклата. Като монтирах новите едното се спука от неравномерен натиск. Направо ми стана лошо...Сега не ми се рискува, но като се познавам със сигурност ще намеря начин да разбера причината да не работят.