Волво Клуб - България

Full Version: Питане за трета скорост.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zdraveite, znam che triabva da se pishe na kirilica ama pisha ot edin kompiutar koito niama takava, shte pomolia moderatorite da napraviat izkluchenie. A sashto vi pisha s edna raka zshtoto si schupih ramoto i e dosta nepriatno, no za tova drug pat.
Vaprosa mi e za 3ta skorost na V70. Hodih da gledam tovahttp://www.cars.bg/u512275, ima dosta zabelejki no za tezi pari za sega si zaslujava. No me pritisniava che kogato prevkluchvash skorostite na 3ta skorostnia lost ne si otiva napravo na 3ta no ot 2ra prez neutralno polojenie triabva dago namestish malko na diasno za da vleze na 3ta skorost. Ta vaprosa mi e ako niakoi znae neshto poveche za tozi problem da dade informacia, molia. Oshte vednaj se izviniavam za lipsata na kirilica, no se nadiavam da me razberete.


Здравейте, знам че трябва да се пише на кирилица ама пиша от един компютър които няма такава, ще помоля модераторите да направят изключение. А също ви пиша с една ръка защото си счупих рамото и е доста неприятно, но за това друг път. Въпроса ми е за 3та скорост на V70. Ходих да гледам това <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/u512275">http://www.cars.bg/u512275</a><!-- m --> , има доста забележки но за тези пари за сега си заслужава. Но ме притеснява че когато превключваш скоростите на 3та скоростния лост не си отива направо на 3та но от 2ра през неутрално положение трябва дълго наместиш малко на дясно за да влезе на 3та скорост. Та въпроса ми е ако някой знае нещо повече за този проблем да даде информация, моля. Още веднъж се извинявам за липсата на кирилица, но се надявам да ме разберете.
Не знам за скоростите, но не видях бутони за подгряване на седалките.
Да не би на V70 да не са там където са на S80 ?
aleksandar_stefanov Wrote:Не знам за скоростите, но не видях бутони за подгряване на седалките.
Да не би на V70 да не са там където са на S80 ?

Не си видял, защото няма. Wink
aleksandar_stefanov Wrote:Не знам за скоростите, но не видях бутони за подгряване на седалките.
Да не би на V70 да не са там където са на S80 ?

Наистина няма. На мястото за подгряването е тапа.
Колеги наистина колата няма подгрев на седалките, то при вида на този салон май и няма нужда. Но не ми е това притеснението, питането ми беше за третата скорост. И ще помоля някой ако знае нещо по питането ми моля да помага.
При С/В 40 има едни втулки отдолу които струваха 15-20 лв. в мото пфое и като се износят те правят такива мизерии,но незнам дали при В 70 е същото положение
... ако правилно съм те разбрал (... на свободна сме и за да вкараме трета е необходимо първо да мръднем лоста леко в дясно и тогава направо ... ако се опитаме по "нормалния" начин само напред - то не става) ... ами да ти кажа не ми се струва да е от нормалните неща не карам такъв автомобил за който ти е питането но не съм чувал от познати за нещо подобно нито пък съм карал такъв автомобил с "такава 3-та"
Благодаря за отговорите. И аз мисля че не е от нормалните неща и затова са ми притесненията. Чудно ми е какво ли е и евентуално колко пари ще.
baipetko Wrote:При С/В 40 има едни втулки отдолу които струваха 15-20 лв. в мото пфое и като се износят те правят такива мизерии,но незнам дали при В 70 е същото положение

... колегата по горе ти е дал пример с друг модел на Volvo
При подобен проблем на мен ми се оказа заминала муфата със синхронизатора което пък довело до износване на третия зъб. Но моята кола е доста по различна... Wink