Волво Клуб - България

Full Version: Монтаж на инфо център
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте колеги .Знам че доста от вас са правили по долното "упражнение",но тъй като не открих снимки реших да го направя снимайки и ако модераторите преценят,че темата не е за тук нека я преместят.След доста четене и ровене в интернет ,както в нашия, така и във форумите на нашите задгранични колеги в крайна сметка реших да "upgrade"-на и моята кола с инфо-център или "а.к.а" бордови компютър. След като се сдобих със заветните табло с уреди и копче тип -шалтер от кола-донор,която търсех да бъде същата година и същия мотор като моята,поради опасения от някоя неработеща функция в последствие, то днес ъпгрейда беше осъществен.А ето и как стана това :
Перфектен си!
Невероятно представяне!
А на дизелова В40 дали има опция за инфо център? Май не съм виждал такава. И на мен ми се иска да и присадя на моята такова чудо, но май не става на дизел.
Повече от добро представяне! Браво!
Само да добавя начин за сваляне на таблото без сваляне на волана. С развиване на тези болтове колонката на волана пада достатъчно ниско за да се извади таблото.
Колеги, има ли проблем да сложа инфоцентър от S40 1.6 на S40 T4?
Не
Благодаря за отговора! Искам да попитам още нещо, има ли нещо специфично при свалянето на волана? За акумулатора знам, но рябва ли да се бележи или нещо подобно?
mart0 Wrote:Благодаря за отговора! Искам да попитам още нещо, има ли нещо специфично при свалянето на волана? За акумулатора знам, но рябва ли да се бележи или нещо подобно?

Здравей колега. Изправяш волана, развиваш двата винта на еърбега и разкачаш буксата му. След това с "камък"16 развиваш гайката и внимателно вадиш волана. Монтажа му е по обратния ред. Ти си знаеш, че се разкачат клемите на акумулатора, но пак да напомня Wink :mrgreen: . Поздрави и приятна вечер.
Благодаря на всички за съдействието!
Pages: 1 2 3