Волво Клуб - България

Full Version: Да изчистим България!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги, съфорумци, приятели. Всеки от нас е чувал за това предстоящо събитие наречено "Да изчистим България за един ден". За онези, които не са чували или просто искат да научат повече, нека погледнат тук- <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.btv.bg/da-izchistim">http://www.btv.bg/da-izchistim</a><!-- m -->
Надявам се всички знаят и разбират значението на тази инициатива и от това колко много се нуждаем от една такава акция! Затова аз предлагам всички ние, като една социална група да приемем нещата насериозно, да проучим и да се включим към инициативата, подета от Би Ти Ви и да дадем своя принос към едно по-чисто бъдеще за нас самите и нашите деца. Знам някой ще кажат "аз си плащам данъците и няма да чистя боклуците на някой друг" Да!!! Ама не е съвсем така! Други ще кажат "и да изчистим, пак ще стане същото" Да!!! Ама не е точно така! Аз мога кажа това:
Може би много от нас знаят, че за да станем Европейци не е необходимо само да ни приемат в Европейският Съюз! Трябва да се промени и манталитета ни! При Комунизма са били нормални такива трудови дни. При капитализма също е така. Цял свят приема това за нормално! Време е и ние да го приемем.
Призовавам всички! Моля Ви запознайте се с тази инициатива и нека всеки сам да прецени с какво и как може да помогне!
Също така очаквам някакви предложения от Вас!
Нека да обсъдим, какво точно можем да направим и как да организираме повече хора да се включат?

Нямаме много време датата на събитието е 12.05.2012г.
??????????
Хайде де колеги, никой ли не проявява интерес? Никой ли няма идея?
Никой ли не иска да чуе думите!! Волво фенове се включиха в нашата кампания................................и т.н
Погледнете тук <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.btv.bg/da-izchistim/kampania-novini">http://www.btv.bg/da-izchistim/kampania-novini</a><!-- m -->
Единствената причина поради която няма да участвам е че организатор е точно БТВ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Добре де какво точно против Би Ти Ви ? Може би знам отговора!! Но каузата си заслужава!
jorkata66 Wrote:Добре де какво точно против Би Ти Ви ? Може би знам отговора!! Но каузата си заслужава!
Каузата е супер, макар и да е обречена на неуспех, а за тази телевизия(то май за всяка се отнася) всичко се прави в името на рейтинга :!: :!: :!:
Като всичко друго в България и тази кауза ще стартира трудно, но няма да е с неуспех със сигурност! А за рейтинга си прав, но я се замисли! Кой създава нещо без да очаква някакви ползи от това? На тях това им е работата! Макар и с благородна цел, те естествено очакват да си вдигнат рейтинга, но на мен за техния рейтинг не ми пука! Важни са делата, които вършат а в този случай получават адмирации!