Волво Клуб - България

Full Version: Проблем с дизелов двигател D5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте,колеги.Сдобих се с VOLVO S 60 2002 година производство преди около месец. Обслужих я, направих всичко необходимо и вчера по магистралата ми изписа GESTION ENGINE URGENT REPAIR.Изгуби мощност и изгасна,след което не поиска да запали и последва пътна помощ. Бихте ли ми дали някакъв съвет какво означава това?Благодаря ви предварително!
диагностика му е майката. за да се види на компа какво е записало като грешка иначе с гадаене само ще дадеш една чанта пари докато отркиеш проблема. варианти много, като минеш през кофти нафта, проблем с помпата, проблем в дюзи абе требе да се закачи на комп да се види какво е записало като грешка.
Днес или утре ще го закачим..надявам се да не е нещо сериозно, същия проблем го направи и предната седмица, закарах я в авариен режим до паркинг и я запалих след около 2 часа и нямаше спомен от грешката. Ще напиша какво се е случило.
Добре дошъл в отбора Wink
Аз залагам на горивен филтър ... апропо а да не си карал на полупразен резервоар?!?
bell Wrote:Добре дошъл в отбора Wink
Аз залагам на горивен филтър ... апропо а да не си карал на полупразен резервоар?!?
:lol: на това му се вика " не питай старило а питай патило " Big Grin
Горивният филтър е нов на Bosch, а за резервоара, да лампичката светеше в 5 човека с багаж...
Vazil Wrote:Горивният филтър е нов на Bosch, а за резервоара, да лампичката светеше в 5 човека с багаж...

А така - вече ще знаеш!!!
и аз проклинах часовете докато чаках помощ от приятел с въже ... :lol: :lol: :lol:
Наистина ли мислиш,че е това за което се сещам?
това е това е !!! отчитането става посредством 2 сонди като взима средна стойност между двете, но ако някоя не работи както трябва и лъже за наличното гориво, зареди нафта и ще се оправи Smile на мен преди да я изчистя при стрелка почти до червената зона събра 40л до горе а би трябвало да събере над 60л така че... може да заредиш и ако се оправи да почерпиш Smile и да я държиш от тук на там с повече нафта Smile
Искрено се надявам да е това..чувствам се като кръгъл глупак,колеги...не е при мене колата...ще я заредят по-късно...просто да я изчакаме да подкачи това ли е? Или ще иска някакво обезвъздушаване?
Pages: 1 2