Волво Клуб - България

Full Version: Моля за съвет.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте може би бъдещи колеги, искам да си взема ето това Волво но имам няколко въпроса, какво е това лостово окачване от пред, и понеже е 2.0 Турбо възможно ли е да се сложи обикновенна газова уредба, скъпи ли са за поддръжка, в обявата пише,че е с климатроник а това което виждам нее ли климатик ?
Колега, за тези пари мисля, че е О.К колата. Вярно скъсана е явно шофьорската седалка, липсва капака на тонколонката на дясна врата, не е 160 к.с, но ако само тава са и забележките става.(Не мога да видя по-добре, че я разглеждам обявата с телефона) За газовата не съм специалист, но има доста колеги с този ДВГ и са на Газ, без особенни проблеми. Отиваш гледаш и ако те грабне ти си човека Wink
Специално на кола с турбина не бих сложил обикновена ГУ. За да се кефиш на турбинирания мотор само Газов инжекцион.Ще бъде по-икономична даже без да ти се намалява мощността.
Как така нее 160 коня ? Ами колко е? Тея дни ще бия 400 км за да я огледам обстойно
ico_kosara007 Wrote:Специално на кола с турбина не бих сложил обикновена ГУ. За да се кефиш на турбинирания мотор само Газов инжекцион.Ще бъде по-икономична даже без да ти се намалява мощността.

Потвърждавам! Smile
rambovr Wrote:Как така нее 160 коня ? Ами колко е? Тея дни ще бия 400 км за да я огледам обстойно
Моя грешка не видях, че е 2,0Т. Толкова си е като коне!
spaaam И сега какво Рамбо, ще ходиш от Враца до Сливен само заради тази кола? Въх, каkви работи прави днешната 18-19 годишна младеж
:lol: :lol: :lol:
Ако трябва да сме точни е 163 к.с. Wink
Колата нее за мен, и нее нужно да се подиграваш с мен
Не ти се подигравам, просто се пошегувах , виж че пише спам. На засегнатите извинете !
ico_kosara007 Wrote:Ако трябва да сме точни е 163 к.с. Wink
Ице, ако трябва да сме точни 2.0Т си е ама точно 160к.с.
Може би се бъркаш D5.
Pages: 1 2