Волво Клуб - България

Full Version: от ръчна на автоматична
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте ,някой може ли да ми каже каква е процедурата да мина на автоматична скоростна кутия,писна ми от тази ''ръчка'' и колко долу горе струва автоматичната кутия употребявана. Може и бартер за същата кола автоматик Smile
Здравей! Автоматика е наистина удобство, но е свързана с повече разходи и лека промяна в начина на каране. Вземи си кола с автоматик и не се занимавай с модификации, вредно е за здравето Wink.
Иначе автоматика си е кеф.
Подкрепям колегата Wink
Четох малки из другите форуми и разбрах за какво иде реч,това е ''загубена кауза'' вече пуснах обява за продаване тук <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/u744903">http://www.cars.bg/u744903</a><!-- m -->
вече е с ремонтиран компресор на климатика и нови стелки Big Grin Само не знам ,ако дойде някой да я гледа как да му обясня ,че колата не е на 350000 км.таблото е друго заради колелцето на километража :lol:
А защо е слагано друго табло,вместо да се смени само колелцето на километражът?
така я купих ,човека явно не е знаел ,че може да се направи
Offtopic:
на колко километра мислите, че са ви колите на по 16-17 години?...
Волвото го имаме от 8 години. Сега е на около 390 000 кмSmile сменях му километража, затова не мога да кажа с точност. Да не викам дявола, но по двигателя нищо не съм правил!