Волво Клуб - България

Full Version: Колеги малко информация за Volvo v40 2.0
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги надявам се някой да ми даде нужната информация която търся! А тя е следната,инатересуваме какви парички е пълния комплект Ангранаж с ролки и тн !?? И също така имам лек проблем при палене на колата се чува едно съскане което си съска докато колата работи !!! :roll: Първо си мислех ,че е ангренажа но после май се оказа Хидравличната помпа !!! Мога ли от някъде да намеря по евтина и как точно да се обедя ,че е тя !!! :?: :?: :!: Tongue Благодаря ви !!!
Ролки и ремъци - около 400 лв. (приблизително).
Относно свистенето - провери си маркучите към филтъра на бензиновите пари (канистер нещо си...) в предния десен калник. Напукват се с времето, а влияе и на разхода.
Успех!
Благодаря ,колега за информацията,аз си мислех ,че ще е малко по евтин но няма начин трябва да го сменя ! Smile А отколкото до хидравликата и фученето ,днес отворих капака и накарах едно приятелче да размарда волана на ляво на дясно и от помпата се чуваше както и фучене така и нещо като триене ! Не знам това вече трябва да се закара да се види Smile Още един път Благодаря