Волво Клуб - България

Full Version: Пак проблем с моята 850ка.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте отново.
Вече ми е неудобно да пиша но тъкмо оправя един проблем и се появява друг. Cry

Та вчера си карам колата по магистрала Хемус посока София и малко преди горни Богоров ми светна лампата за бензина. 10км по на долу след долни Богоров има бензиностанция на ЕКО точно преди Джъмбо. Та спрях и и сипах за 30лв. бензин. След което колата заполи много трудно . Както и да е тръгнах аз и след светофара на Джъмбо колата започна да придърпва като и давам газ, след караулката спрях и колата изгасна. Върта пали но държи некви 200/300 оборота и както пипна газта и гасне . Не може да се изфорцира . След 5минути престой пак завъртях и запали вече работеше нормално тръгнах и след 500 метра същата работа придърпване и изгасна в движение. И няма палене повече. Прибрах я на въже. Днес върта пали и гасне. И пак няма палене.
Та на мен ми се върти в главата дали не се е запушил бензиновия филтър.

Приемам и ваши предложения какъв може да е проблема.
Благодаря предварително.
Привет колега,
Съмнявам се да е горивния филтър. Ако не си го сменял скоро смени го, но по поведението което описваш е по-скоро горивна помпа.
Късмет Smile
A да не би случайно да ти сипаха нафта вместо бензин!!! Бензиновата помпа чува ли се като дадеш на контакт?
Малко развитие по темата.
Та след близо два месеца в сряда реших да я пробвам пак колата дали ще запали. И познайте какво. Колата запали и си работи перфектно все едно нищо не е било . :roll: Предполагам ,че бензина който съм сипал е бил кофти. Или някой боклук по системата някъде е давал проблеми и не е захранвал дюзите. Или помпата ту работи ту не работи вече не знам какво да мисля.
За най сигурно ще сменя бензиновия филтър и да се надявам ,че повече няма да ми прави тези номера.
Колата оправи ли се колега?
SAMUIL Wrote:Колата оправи ли се колега?
Оправи се :!: - ЗА ЧАСТИ