Волво Клуб - България

Full Version: Търся изпитан (форумен/клубен) сервиз за нашата марка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Здравейте! От години предпочитам шведските марки, ще разкажа отделно как се сдобих с Волво, иначе имам Сааб. Та, въпросът ми е - след дълго четене във форума не открих , както казва колегата " изпитан Волво сервиз". Считам шведските машини за специални и правя Саабите при човек, който кара такъв и не докосва друг автомобил Smile Волво има далеч повече фенове, няма ли такъв сервиз? Много бих се радвал да споделите, може и на ЛС. Ще отида в Мото Пфое, ясно, но не съм почитател на сервизите им, бих желал да имам алтернтива.
kire Wrote:Сервиза се намира точно на ъгъла,сключващ се от бул. "Цветан Лазаров" и бул. "Асен Йорданов",има голени табели...,проблема е че от страната на булевардите не може да се спре,а влизането към сервиза става от задната страна - бензиностанцията на "Петрол". Има паркинг за клиенти който се ползва и от магазините,които са в края на задънената улица.

Здравейте. Дали това е въпросният сервиз?
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.google.bg/maps/@42.6744645,23.3807055,3a,75y,111.91h,84.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0aw4JAp5UGhTldifEbW3mw!2e0!7i13312!8i6656">https://www.google.bg/maps/@42.6744645, ... 312!8i6656</a><!-- m -->
Дали е това сервиза не знам, обаче бас държа, че ще получиш ЛС с кординатите на друг сервиз, известен с това, че се намира в локацията по местожителство на част от Академичната общност Big Grin
bg_tiger1978 Wrote:Дали е това сервиза не знам, обаче бас държа, че ще получиш ЛС с кординатите на друг сервиз, известен с това, че се намира в локацията по местожителство на част от Академичната общност Big Grin

Аз съм бил там, обслужването е на доста добро ниво. Мнозина, които смятат да правят бизнес от този тип могат много да научат, а клиентите повечето бивши клубари са много доволни. Сигурно има защо!
Колеги здравйте. Някой може ли да каже къде могат да ми направят диагностика на двигателя на 850 Т5. От МП ми казаха че с такава допотопна техника не се занимават. Имам проблем с вървенето и разхода.
gusev Wrote:Колеги здравйте. Някой може ли да каже къде могат да ми направят диагностика на двигателя на 850 Т5. От МП ми казаха че с такава допотопна техника не се занимават. Имам проблем с вървенето и разхода.


Така ли ти казаха в МП?
Да. Занимавали се само с нови коли и нямали никаква апаратура за такива. А и след леко намекване нещо да се случи по другия начин единствено ми пожелаха успех.
Колега нямаш ли самодиагностика,за какво са ти МП и разни там паляци.
Ако е с OBD II трябва си апаратура.
Няма OBD. Има си самодиагностика. На която излизаха някой неща преди, но от както изчистих SERVICE всичко останало се изтри само и до момента няма нищо. Определено краката не са ми толкова тежки като за разход 16/100, а и вървежа не й е като за този разход. Не зная. При натискане се мъчи и не може да се е аз върти като хората. Прави го на тласъци или когато си иска. А и от ауспуха мирише като на недоизгорял хубаво бензин. По брадските руски форуми единственият подобен случай с такива симптоми характеризиращи се с разход от 15-16/100, неравномерна работа на мотора и миризма от ауспуха като на разредител е вероятността от прекачването дори и с 1 зъб на някой от валовете. Но там пише че има още няколко неща който се проверяват и едно от тях е показанията на дебит мера който също имали някаква нетипична стойност. Иначе магистрала 130-140км/ч, 8.6-8.8л/100 което ми се струва че е разумно. Четох също, на тези мотори свещите били едва ли не от жизнено значение. Та за това имам нужда от помощ и то от някой който разбира от нещата. В сааб-ския форум имаше 2-3 човека майстори към който се обръщахме за абсолютно всякакви проблеми с колите.
Pages: 1 2 3 4 5