Волво Клуб - България

Full Version: Съединител
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги.
Може ли някой да ми каже приблизителна цена за комплект съединител и евентуално за отделните елементи?
Колата 850 Т5 2.0 20v 210hp..
Благодаря!!!
Ако мога да съм ти някакъв ориентир: за 2.5 тди комплекта съединител е между 600-800 лв . Дано намериш някой по-удачен*евтин) вариант Smile
Не знам дали е това не го намирам 2.0 -Т5

<!-- m --><a class="postlink" href="http://drive.bg/product_info.php?cPath=10150&products_id=255931&ModelId=5703">http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=5703</a><!-- m -->
А моите носачи са комплект с шарнира.Имате ли идея дали мога да ги сменя с носачи,на които шарнира е сваляем и може да се сменя само той?
SAMUIL Wrote:А моите носачи са комплект с шарнира.Имате ли идея дали мога да ги сменя с носачи,на които шарнира е сваляем и може да се сменя само той?
Да можеш едно към едно са , аз така направих с мойте Wink
Meche може ли да ми дадеш някакъв снимков материал ако е удобно?И би ли ми казал от кой модел точно трябва да взема?
Здравей колега SAMUIL оригинален съединител комплект от Moto Pfohe мисля че е 600 лв.
Благодаря за съветите колеги! Smile
Здравейте колеги, темата е стара, но дано помогна на някого. Аз съм с 850 тди и ми се наложи смяна на съединителя, започнах търсене, и всички , а имам позната, която се занимава с авточасти тръгнаха от 560 лв.и нагоре.Случайно попаднах в нета на mister.auto и там комплек съединител [ феродов,притискателен и лагер] на LUK бяха за 324лв. с доставката 342лв. Вярно доставката беше за 16 дни,а не както пише за 5,но мисля ,че си заслужава, майстора каза,че са добри[ внос са от Франция].Старите части също са LUK.