Волво Клуб - България

Full Version: Национална Среща 2013 година -избор на място.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Хисаря!
хисаря!
И аз съм за Хисаря.
Мога ли да помоля да постнете линк към комплекса в Хисаря. Рових се из темите понеже помня че имаше такъв,но за съжаление не мога да го открия :oops: .
Това е от първа страница предложение на Вальо, направено заедно с комплекс "Ягодите" <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.albenacomplex.com/index.html">http://www.albenacomplex.com/index.html</a><!-- m --> Иначе Хисаря е като място на срещата, ако не е това хотела, то там поне има изобилие от хотели Wink
Благодаря ти Дидо,точно това търсех. Smile
Те това на шиша не изглежда никак зле а? Wink

[attachment=29496]
Като последно за Хисаря, за кой точно комплекс става дума? Предложението беше за "Албена", а в анкетата се гласува за комплекс "Хисаря"?
Където реши мнозинството, там ще отида на среща! Само цената в Хисаря малко ме притеснява (не мен)! Потърсете нещо по-народно наоколо. Да дойдат повече хора като миналата година в "Боаза"! Само споделям мнение - да не започнат сега едни полемики!
Аз посочих пример от Хисаря,а не конкретно място за срещата.Идеята е че в този град има много места за различни вкусове и на различни цени.Така че където реши болшинството,ще бъда и аз.
Поздрави и нека се ориентираме по навреме.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8