Волво Клуб - България

Full Version: О Пръстени радиатор парно?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги може ли да ми помогнете с информация? Купих радиатор за парно BEHR от онлаин магазин. В опаковката няма двата о пръстена които се слагат като оплътнение между радиаторчето и тръбичките. По каталожен номер са 3545586 но в момента в мотопфое ги нямат и не ми се чака срока за доставка по заявка. От София съм. Благодаря ви предварително ако ми дадете информация къде да си ги купя утре.
Моето радиаторче го сменях миналата есен с някакво китайско за 60 - 70 лв. (не помня марката). В комплекта имаше въпросните о-пръстенчета, но едното имаше лек дефект, а и ми се сториха прекалено твърди и предпочетох да си взема други от ВиК-магазин с подходящите размери. Проблеми нямам до момента.
Размери не мога да дам за съжаление, но като свалиш старите пръстенчета, може да ги ползваш за сравнение.
Когато става въпрос за о пръстени, винаги търся първо в Улмер :
http://www.ulmer-bg.com/index.html
Имат богата гама от о пръстени /топло и масло устойчиви/.
Успех.
Аз пък имах големи ядове с тия О-пръстени, слагах какви ли не и не спря да тече накрая побългарих системата, като махнах оригиналните тръбички и маркучите и сложих обикновен маркуч 16мм (от тези които слагат по АГУ-тата) от радиаторчето до двигателя. О-пръстените са 16х2.5 или 3мм не помня вече, откакто ги изхвърлих не съм имал ядове с теч на антифриз!
soni Wrote:Колеги може ли да ми помогнете с информация? Купих радиатор за парно BEHR от онлаин магазин. В опаковката няма двата о пръстена които се слагат като оплътнение между радиаторчето и тръбичките. По каталожен номер са 3545586 но в момента в мотопфое ги нямат и не ми се чака срока за доставка по заявка. От София съм. Благодаря ви предварително ако ми дадете информация къде да си ги купя утре.
В повечето магазини тип "Бриколаж" се продават комлекти с различни р-ри "О" гумички. В газаджийски магазини тоже има.