Волво Клуб - България

Full Version: Група на Волво Клуб България във Facebook
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Smile <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/groups/193481013995317/">https://www.facebook.com/groups/193481013995317/</a><!-- m -->
Там сме отдавна Кире Wink
В последно време забелязвам отлив от форума, който мисля, се е пренасочил към фейсбук... :roll:
Плюс тази страница, обаче, има и още една - затворена!, която също има голяма група почитатели... Някакси не приемам затворени групи - какво толкова тайно има, че да се затваряш някъде?! :roll: А и по този начин загубваш възможността за нови и различни мнения...

Имам много горчив опит в "убиването" на един официален сайт (и съответно форум) след масово преселение на членовете му към фейсбук и скайп. В момента е като призрак... Cry
Може би това са закономерни неща, които са функция на технологията и развитието на комуникациите, но всичко което може да даде като информация един форум, нито фейса, нито скайп не може. Тук информацията, според мен, е много по систематизирана и запазена... Най-малкото има търсачка, а не според "шерването" или "лайкването" да се ориентираш какво да търсиш.
Но, такава е действителността - във фейсбук можеш да пишеш и на момента да получаваш отговор или коментар, по-лесно е като комуникация и по-бързо. Снимките веднага получават N-броя "лайкове", и т.н.
Историята обаче остава тук.
Много се надявам въпреки наличието на всички други канали за информация и т.нар. "социални мрежи" (за мен са като наркотик), този сайт и този форум да си останат достатъчно активни и съответно полезни!

Поздрави,

Симеон
Фейса разрушава бракове и връзки, та един форум ли ще му се опре Smile Подкрепям на 100% мнението ти, и честно казано умишлено избягвам да пиша там, дори и когато съм имал какво да напиша. Поздрави на всички!
Ами хайде да го бойкотираме ...
Това си е лично мое решение, всеки сам избира къде да пише. Факт е, че полезна информация се губи и размива, под формата на коментари и лайкове. Аз предпочитам да си пиша тук, и не подстрекавам никой да не прави обратното.
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=39427">viewtopic.php?f=45&t=39427</a><!-- l --> Решено е, че клуба няма касателство с въпросната група и присъствието в нея не е обвързано с присъствието в клуба. Т.е всеки може да е член на клуба и на групата там, но двете не са обвързани едно с друго. И във въпросната група не се публикуват официални изявления и решения на клуба, а всеки си носи отговорността за публикуването там.
Всеки който се е опитал да спре прогреса,историята не го е запомнила с добро Wink
Не знам защо този Управителен Съвет се разграничава от групата във Фейсбук ,и г-н. Николов е променил заглавието на тази тема от Официална на това което е, при положение че Той и г-н. Янков са администратори там... :? :? :? ,ама здраве да е :mrgreen:
Ако УС не желае да има нищо общо с тази група може да го уредим бързо,не мислите ли?
Не е ли редно да дадете аргументация за това свое решение господа и госпожи Wink ,или това според вас е загуба на време,и безсмислено търкане на клавиатурата?
Насила нищо не става. Всеки си прави сам избора. Къде да пише, къде да чете, къде да пита...
За мен сайта и форума са много по важни и стойностни от фейсбук.
Но, на никого не мога да се сърдя или упреквам, че предпочита избор различен от моя.
Аз лично си деактивирах профила във фейса преди почти 2 години. И се освободих от тази неприятна за мен зависимост.
Съжалението от постепенното оттегляне на потребители от форума обаче не ме напуска.
Дано не се окажа лош пророк, и дано да не дойде времето и този форум да стане пустиня, вярвайте ми, тогава ще съжаляват всички, които са написали или прочели дори по едно изречение тука...
Симеоне,Фейса не е виновен за отлива на мнения и потребители от Форума...,може би това е "удобния виновен" Wink,а може би в последната година виновниците са другаде и други :? Sad Idea
Аз лично преди година се освободих от зависимостта на този Форум и Клуб...,дадох си почивка Smile ,и определено семейството ми е доволно!
Само за справка : сега Фейсбук групата ни има реални правила за писане които се съблюдават на 100% ...,и в този Форум имаше правила които се спазваха на 100% -ама това беше педи година Wink . Всеки избира къде му е спокойно и комфортно...,и никой не трябва да се сърди на избора ни!

Поздрави

Кирил Киров
Pages: 1 2