Волво Клуб - България

Full Version: Volvo 850
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте на всички!

Казвам се Иван и се оказах голям фен на Волво. Никога не съм имал, но все са ми попадали различни модели, които да покарам.
Нов съм във форума и незнам къде точно да запитам този въпрос, но много искам да си купя Volvo 850. Бихте ли ми препоръчали място ( държава, автокъща )
от където бих могъл да си купя това волво. И като цяло къде бих могъл да прочета малко повечко информация от хора, които са имали или имат такова ( преполагам тук )
Благодаря Smile
Здравей колега, ориентиал ли си се какъв двигател търсиш иот коя година да 850-ката, какви екстри да има и такива неща :?: :?: :?:
Ами, бих искал да е след 93-та ако може и да е на гас, че много харчлък не съм готов да поема за сега.
Екстри не ми трябват. Не съм претенциозен. Нещо скромно, но стабилно и работещо. Smile
Трудно,много трудно. Запазените екземпляри са си парици,а кола на минимум 17-18 години... Не трябва да очакваш чудеса,ако не е поддържана като хората .Доста от агрегатите остаряват с времето и вероятността ти да си "късметлията " да ги сменяш е много голяма.Не че е скъпо,но като се насъберат една торба неща сметката е сериозна. Аз бих потърсил от чужбина или някой колега от форума .
като цяло саздрави машни и не са скъп за поддръжка, единствено моделите с несменяем шарнир, а цяло носач, бъркат в джоба точно заради това, другото скъпо нещо са лагерите на аморт. и ако е с нивомат Узад, но там се слагат нормални амове с пружини от кола без нивомат, доста от частите се слагаъ и в много други модели на Волво