Волво Клуб - България

Full Version: Отлепено огледало
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте! Навик ми е преди да тръгна да си почистя огледалата(имат си и подгрев),но днес установих,че огледалото е отлепено и почти беше паднало...Четах тема в форума за лепене с неутрален силикон.С силикон ли да го залепя или с специално лепило?
Неутрален, тънко намазано или на няколко малки точици
Благодаря! Ще взема тези дни и ще го оправя. Smile
Двойнолепнеща лента за външен монтаж, то и оригинално си е залепено с такава :!: :!: :!:
По-добре с лента или с силикон? С тази лента ..подгрева ще размразява ли?
Споря.... На С80,не е с двойна лепенка, как е при 850,не знам. Обаче на пазара се продават само кучешки лепенки, само 3М вдъхва някакво доверие
Ами по самото огледало няма почти нищо..При мен е имало някакво лепило и вече няма нищо от него.Не мога да разбера как се е държало изобщо.
Това което е между нагревателя и стъклото е лепилото с което е било залепено, моео също се беше отлепио и като затворих врата и падна и познай :twisted: Изчистих старото лепило, това беше най трудната част, след това отидох до един магазаин за автоаксесоари и от там си купих огледало за бус (само стъклото), на което си имаше двойнолепнеща подложка, отидох до един стъклар наблизо и той ми ги изряза по старото което беше на три парчета и след това направо го залепих, това беше преди 6-7 години, от тогава не е мръднало и подгрева си работи без проблеми и изобщо не личи че не е оригинално.
[attachment=40935][attachment=40906]Ето с този специален силикон съм си лепил огледалото. Издържа на температура, на подгрева, не нарушава покритието отзад на огледалото ( в повечето случай, ако лепиш с нещо друго след време огледалната страна почва да покафенява, появяват се петна) и си е специално за огледала. Wink
Колега от къде мога да го купя?
Pages: 1 2