Волво Клуб - България

Full Version: Конкурс за Модератори - Номинации (Първи етап)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Уважаеми клубни и форумни членове на <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvoclub-bg.com">http://www.volvoclub-bg.com</a><!-- m -->,

С тази тема искам да ви запозная с нуждата на нашият любим сайт (форум) от двама допълнителни модератора към сегашният екип. В тази връзка бързам да ви споделя, че ще организираме нещо като конкурс, със следните особености:

Изисквания към кандидатите:
1. Да са грамотни
2. Да не са били наказвани от модераторския екип през последните две години
3. Да имат минимум 100 мения във форума
4. Да са членове на форума от минимум една година (към днешна дата - 04.01.2014г.)
5. Да умеят да работят в екип
6. Свободно да излагат и прилагат безпристрастното си мнение
Най-общо казано – интерес, правопис, възможност и желание!

За да постигнем правилното селектиране на кандидат-модераторите, ще направим „конкурсът“ на три етапа:
Пътви етап (04.01.2015г. -> 18.01.2015г.) – Номинации. На този етап, в тази тема всеки може да номинира до двама клубни или форумни членове (включително и себе си), които мисли че биха били най-подходщи за поста „модератор“ в този форум. Като единственото условие за номинации е номинираният да не е бил номиниран вече в предходно мнение/пост.

Втори етап (18.01.2015г. -> 23.01.2015г.) – селектиране на кандидатите, на база „Изисквания към кандидатите“. Ще бъде направено от УС на ВКБ.

Трети етап (25.01.2015г. -> 06.02.2015г.) – Гласуване. На този етап, в отделна тема чрез анкета (в рамките на 14 дни/две седмици) номинираните кандидати ще бъдат подложени на гласуване. Първите трима с най-много събрани гласове в анкетата ще бъдат обсъдени и разгледани на следващото редовно заседание на УС на ВКБ, като за всеки от тях ще се проведе гласуване. Първите двама спечелили мнозинството на гласовете на УС, ще спечелят правото и признанието, да модерират във форума на Волво клуб България.

Поздрави на всички!
Успех на кандидатите!

Янков

--------
Препратка:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=37931&p=255110#p255110">viewtopic.php?f=36&t=37931&p=255110#p255110</a><!-- l -->
Както бях споделил с колегите, моята номинация е за Здравко Захариев-Zdravko850. Знам, че беше освободен, но досегашните ми наблюдения показват, че истинският модератор трябва да има качества именно като неговите - спокойствие, безпристрастност, справедливост и креативност. За това "Кралят е мъртъв, да живее краля" . За втори човек, ще трябва по-сериозно да се замисля. Успех на всички които бъдат предложени и гласувани Wink
Stanchoni
Позволете ми да предложа един юнак от Търговище_Варна_София
Владо е вишист-програмист ,семеен и стабилен мъж ,скромен и постоянен в идеите си
изключителен авто-тунинг маниак и е известен в нашият форум като
ipdown
Yankov Wrote:Stanchoni
+1
ipdown
(ако имам право да гласувам)
ipdown
(ако имам право да гласувам)
Още едно предложение от мен - profyt
Колеги,

необходимостта налага да направим своя избор за модератори и да попълним липсващите позиции, но нивото ви на заинтересованост направо ме стряска! :? На никой ли не му пука, кой ще се грижи за това място? Никой ли, няма желание да работи в посока подобряване на условията и начина на работа! Sad

Както знаем, напусналите модератори бяха малко или повече не еднократно надвишавали правомощията си и с намесите си, са злоопотребявали с правомощията гласувани им принципно от нас. Нека изберем хора, които могат да се справят добре с възложените им задачи. За да се случи това, обаче трябва да има активност от страна на всички нас!

Нека също е ясно, че модераторите, са избрани за да служат на членовете на форума и клуба, а не обратното!

Странно е, че дори и малкото, които са писали тук, дори не са направили труда да прочетат първото мнение, което открива темата и номинират едни същи хора по сто пъти!!! Confusedhock:

Аз искам да номинирам Калоян Михов. Мотивацията ми за това решение се базира, на показаното от Михов през последните години. Смятам, че е доста добре балансиран с много добре премерени и безпристрастни участия в темите на форума.
Здравейте!

Ето и моите номинации:

1. gadnia_metal
2. pliva

Улегнали и отговорни колеги, които вярвам, че ще се справят с тежкия модераторски труд.
Стига, разбира се, да имат възможност и желание да носят този тежък кръст.
Pages: 1 2 3