Волво Клуб - България

Full Version: Препоръчайте зимни гуми
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

Потърсих малко из форума, но не открих много информация за зимни гуми сезон 2014/2015. Тъй като ще ми се наложи скоро (след 7-8 дни) да закупя нови зимни гуми 235/60 R18, реших да потърся мнение и тук, не само да се ровя из множеството сайтове с ревюта на гуми.

Благодаря предварително. Big Grin
'
Колега има доста изписано за гуми и то специялно зимни тук. Странно, че търсачката не връща резултати.

Все пак ето ти една актуална тема:

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=37161">viewtopic.php?f=29&t=37161</a><!-- l -->
Благодаря за линка към актуалната тема!
Може би търсачката не е сработила при мен поради проблем в задклавиатурното устройство. ;-)
vladeto Wrote:Благодаря за линка към актуалната тема!
Може би търсачката не е сработила при мен поради проблем в задклавиатурното устройство. ;-)

Тц, проблема не е в твоя "телевизор" 8-)
Аз си купих зимни гуми Dunlop WT M3 255/50/19 тази зима и съм много доволен. През последният месец имаше и сняг и лед, но гумите се държат перфектно. Според мен са малко шумни като за толкова пари, но безопасността е по-важна.
Colin Wrote:Аз си купих зимни гуми Dunlop WT M3 255/50/19 тази зима и съм много доволен. През последният месец имаше и сняг и лед, но гумите се държат перфектно. Според мен са малко шумни като за толкова пари, но безопасността е по-важна.
Аз съм със същия размер Semperit SpeedGrip 2, втора зима, с много добри впечатления съм!
Аз съм с Ханкок в момента, на сняг съм добре, на киша - горе-долу. На мокър асфалт, обаче е трагедия. Явно са твърди, не знам. Минаване през локви и киша на скорост, се държи ОК - не съм усетил аквапланинг, хем нарочно съм пробвал. До миналата година на същата кола бях с Вредещайн - перфектна гума на всички условия, хем беше на 6 години, но балонирах жестоко едната и ги смених.Викам си - ебаси кефа, сега със новите ще е още по-добре...но Ц..оказа се, че съм по-уверен с 6 годишните си галоши. Карал съм Дънлоп и съм много доволен от зимните им, също. Ханкок не бих си купил пак. Поздрави!