Волво Клуб - България

Full Version: Предложения
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
За тези които имат мерак сами да ремонтират колите си имам книги за 240 и 740 на Haynes. Мисля че ксерокопие + подлепване и корица ще е не повече от 15-20лв. а ако се намали размера ще е още по тънко.
Аз монтирам автоаларми така че за клубари (с Волва) цената е 80лв. и включва аларма(шоков датчик + управление централно заключване) + монтаж + 6 месеца гаранция.
alex Wrote:За тези които имат мерак сами да ремонтират колите си имам книги за 240 и 740 на Haynes. Мисля че ксерокопие + подлепване и корица ще е не повече от 15-20лв. а ако се намали размера ще е още по тънко.....
Аз се интересувам Haynes 740 - на български ли е? и имаш ли го на файл?
Че в къщи може да си го направя на папка!
Много са ценни тези книги. Ако не те затруднява можеш да ги донесеш на следващата среща на клуба да ги разгледаме. Аз съм с 740 и проявявам голям интерес, ще проуча въпроса с копирането.
Колко страници съдържа?
Oппаа. Забравих да кажа че са на английски. Файл разбира се нямам иначе нямаше да споменавам книгите. Страниците не са номерирани и трябва да ги броя пък ме мързи затова и не съм писал точна цена. Може би към 250? незнам.
мога да предложа за 850, започнах да я снимам но до никъде не съм стигнал
alex Wrote:За тези които имат мерак сами да ремонтират колите си имам книги за 240 и 740 на Haynes. Мисля че ксерокопие + подлепване и корица ще е не повече от 15-20лв. а ако се намали размера ще е още по тънко.
Аз монтирам автоаларми така че за клубари (с Волва) цената е 80лв. и включва аларма(шоков датчик + управление централно заключване) + монтаж + 6 месеца гаранция.

Alex, като стана въпрос че се занимаваш с аларми... да знаеш дали мога да си намеря или направя копие на имобилайзера. То изпълнява ролята в същото време и на централно. В аутодатата пише че може да се препрограмира ако си намеря дистанционно. Също така имам аларма на колата но тя е с допълнително дистанционно, което всъщност е доста досадно. Въпроса ми е дали могат да се комбинират в едно.
Аз се интересувам дали може да се комбинират централноо ми с аларма и имобилайзера, нямам аларма в момента мисля несъм сигурен, свети ми една лампа след заключване ама никак не успях да я активирам тази аларма да писен или да се обади
хамлет Wrote:Аз се интересувам дали може да се комбинират централноо ми с аларма и имобилайзера, нямам аларма в момента мисля несъм сигурен, свети ми една лампа след заключване ама никак не успях да я активирам тази аларма да писен или да се обади
Аларма почти съм убеден, че нямаш.
Аз също съдейки по лампичката на таблото (една такава червена, в дясно се пада) мислех, че имам аларма, но се оказа, че въпросният диод е свързан с централното САМО.
Инъче вече съществуващото ти централно може да се комбинира с всякакъв вид аларма, стига да има модул за управление на аларма.
gadnia_metal Wrote:мога да предложа за 850, започнах да я снимам но до никъде не съм стигнал

тази книжка ме заинтересува от кьде си я купилSmile?
vegass Wrote:
gadnia_metal Wrote:мога да предложа за 850, започнах да я снимам но до никъде не съм стигнал

тази книжка ме заинтересува от кьде си я купилSmile?


oooooooo дълга история. Накратко пратиха ми я от Холадния. На английски е. Носих я на последната среща в София, но забравих да я покажа :oops:
Pages: 1 2 3