Волво Клуб - България

Full Version: Съвет при оглед на Волво 850 v70 2.5 бензин
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[attachment=43042]Здравейте колеги. Цял ден се ровя в интернет за да намеря полезна информация за този модел. Проблема е, че колата ще я гледам в Германия, страшно много ми хареса на външен вид, но понеже собственика не е оставил телефон за връзка можах само да надникна....Колата е 1997ма година 2.5 20v 170конски сили, ръчна скоростна кутия, климатроник, подгрев на седалките, теглич, и най-важното любимият ми цвят- маслено зелено.
Та утре сутринта ще ходя отново на оглед като силно се надявам собственика да е там за да мога да я подкарам. Продава я с 4 джанти оригиналните си за модела на зимни гуми + 4 броя същите джанти с летни гуми. На 398 000км е (надявам се реални) Няма газ/метан. Та това е в общи линии...отдавна чакам този момент да ми изпадне такъв екземпляр на такава цена и няма начин да я изпусна....Та кажете на какво да наблегна при огледа- скорости, мотор. Външния вид е ПЕРФЕКТЕН !!! Салона е плюш- захабен....това да ми е проблема :lol:
Слагам 1-2 снимки да добиете представа, защо съм толкова развълнуван :oops:
Закъснях....Отидох, но колата беше продадена. Както и да е, не ми е било писано. Кажете сега този мотор става ли или да се ориентирам към друг
Всички мотори са 5 цилиндрови и нямат слабости. Ако е гледан,няма какво да се чудиш. Само 2.0 126коня е една идея по слабичък,останалите се справят добре с купето.
Май, май ще се ориентирам към 2.0Т във V40
V70 към който си се насочил е по-добър вариант от V40! Wink