Волво Клуб - България

Full Version: мнения за volvo v50
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
колеги бихте ли ми дали малко информация за volvo v50 год.2007 защото много ми допада този автомобил и съм се спрял на дизел 2. 136к
Отличен модел, много добре си се насочил! Използвай търсачката има не по-малко от 20 теми по твоя въпрос!

Поздрави
Аз бих те посъветвал, да се насочиш към бензиново V50. Дизеловите са наводнили втора ръка пазара, а бензиновите, не. И аз си задавам въпроса защо така! Wink
Здравей,колега,от скоро имам v50 diesel 136 hp 2005,ще кажа отлично държание на пътя и разумен разход,няма да говоря за турбо компресора какво върши...............аз просто уцелих 10-ката,нализнаеш-"....не си купувайте VOLVO,защото ще ви надживее(стара реклама просто)!!!
Здравейте. Нов съм във форума. Не намерих тема на какво да се обърне внимание при покупка на Volvo v50 diesel, понеже на бензин почти не се предлагат. Вече разгледах в Сливен няколко коли, но едно, че километрите им не отговарят, едната по мои изчисления е над 400 х.км Намерих лепенка от сервиз в колата от 2011г. на 280 х.км., а са я обявили на 180 х.км. Друго, че трудно палят, акумулаторите са им изтощени, тракат странно.
Здравейте. Аз също не намерих теми за v50. Гледах в интернет v50 в Сливен и на външен вид хващат окото. Виждам, че не съм единственият заинтересован от тях. Krasiman не си много доволен майSmile. Който може нека даде ценен съвет за покупката на v50 2.0 d 136 ks.
Добър вечер колеги. Честит празник на всички!!! От 5 дни чета из форума из нета в авто сайтовете и ми е дтудно да немеря кой знае каква информация за В50 търся си бензиново с вариант да се газифицир. Пълно е с Дизели по пазарите не само в БГ но аз търся бензиново, търся и информация автоматик става ли какви коне са моторите какви кубатури са бензиновите, само 1.8 и 2.4 ли ?? турбо бензин има много много въпроси дано някой запознат помага Smile и дано непреча че питам в тази тема. хубава вечер.