Волво Клуб - България

Full Version: РАБОТНА СРЕЩА 2015г
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте приятели, както част от вас знаят, на Националната среща в с.Рибарица, беше обсъдена идеята за провеждане на работна среща на клуба. Идеята е стара, целта е живият контакт за избистряне и решаване на задачи.Темата има за цел да се определи месец/дата за провеждане на въпросната, както и място за сбирката. Критериите са следните, датата да е съобразена с отпуски, празници, начало на учебната година, благоприятност на сезона. Мястото да е удачно за посещение от максимален брой хора, независимо дали е София, Велико Търново, Русе, Стара Загора и т.н. Предложеното място да разполага, поне в близост с конферентна зала, както и с човек и/или група, която адекватно да се заеме с организацията, разбирай разговори, резервиране на зала и т.н. Поканени да се чувстват всички членове на клуба, както и симпатизанти желаещи да се запознаят с работата на Волво клуб България, целите пред клуба и задачите за решаване. Предложения за място давайте като мнение тук в темата. При липса на достатъчно интерес, срещата ще се отложи докато идеята добие повече популярност. Краен срок за избор на дата и място 31.08.2015г.
Ако решите да бъде Стара Загора, аз ще проуча възможноста да направим срещата в най-големия хотел тук който разполага със всичко необходимо.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cityhotel-bg.com/bg/">http://www.cityhotel-bg.com/bg/</a><!-- m -->

Варненските тюлени са го посещавали по повод Нова Година и могат да споделят впечатления. 8-)
Мислех да го предложа още на Рибарица, но нямаше възможност.

п.п. Специално за Явор ще набавим и флипчарт ... 8-)
Аз пък викам,срещата да е в регион Пловдив или максимално близо до него,защото там нещата в клуба изостават от години.
Има и друг повод да се направи там срещата,защото първата замислена бе именно там.Не се състоя поради ред причини и кавги с Учеридителите.
ругото място го знаете : Узана...там бе първата такава среща,довела до позитивизма в този клуб и новото начало.
гласувах за предпоследното предложение ,защото където и да е срещата--виното на Ицо850 ще се е избистрило Big Grin Big Grin и предлагам язовир Ивайловград!
Arrow
Stanchoni Wrote:...

п.п. Специално за Явор ще набавим и флипчарт ... 8-)
Недей, че без него много говоря...представи си ако имам и листЯ за флипване Tongue А проектор дадеш ли ми...

Сега сериозно - подкрепям мнението на Кангалов.
И нямам търпение да се съберем отново ;-)

Поздрави!
Ако срещата ще се проведе Септември- Октомври аз също бих могъл да се включа и ще го направя с най-голямо удоволствие. Вярвам, че е хубаво хората свързани с клуба и форума да се събират повече от веднъж за календарна година на национални мероприятия.
Yankov Wrote:
Stanchoni Wrote:...

п.п. Специално за Явор ще набавим и флипчарт ... 8-)
Недей, че без него много говоря...представи си ако имам и листЯ за флипване Tongue А проектор дадеш ли ми...

Сега сериозно - подкрепям мнението на Кангалов.
И нямам търпение да се съберем отново ;-)

Поздрави!

Ами той Тошко Краля приблизително по това време ще вади меда, що да не му идем на гости тумба търтеи ...
8-)
По принцип си мислих за Русе, че е близо и до Плевен,Търново и Добрич, а за Варна, София , Ст.Загора и Казанлък е еднакво отдалечено. Обаче с оглед стеченията на обстоятелствата може и в Пазарджик, не е толкова важен хотела, на предната подобна среща преди ОС2012 всеки се спасяваше сам с хотела, по-важното в случая е да има кой да намери конферентна зала, която да ни събере и да се запази и капарира, както и някоя прилична кръчма за вечерта за приятната част.
В случай, че има желаещи, мога да помогна за Хасково.
Pages: 1 2