Волво Клуб - България

Full Version: Съвет при покупка на Volvo XC 90 2.4D5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги , радвам се че съм сред вас и ще ви помоля за малко помощ.Ако съм сбъркал раздела моля да ме извините и да бъде преместена.

Да си дойдем на думата интересува ме често срещани проблеми , обслужване , скъпи части , возия , разход с една дума всичко за модела описан в заглавието на темата. Ще се радвам и ако дадете мнение за този екземпляр <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/c1225162">http://www.cars.bg/c1225162</a><!-- m --> .Благодаря предварително на писалите.
Добре дошъл, колега.
По първата ти молба - използвай търсачката - има поне 10 теми като тази Smile
По втората ти за конкретната кола - имаш желание да я купуваш - или просто я рекламираш?
Ако си се решил на покупка, редно е да ни кажеш поне от къде си, колко ти е бюджета и т.н.
Успех!
Извинявайте , чета темите но друго си е всеки да си сподели опита който има Wink. От Ямбол съм и да искам да я закупя иначе няма да пускам тема , бюджета ми е долу горе 15 000 + обслужване . Какво да гледам при огледа на автомобила .
Тзрр Wrote:Извинявайте , чета темите но друго си е всеки да си сподели опита който има Wink. От Ямбол съм и да искам да я закупя иначе няма да пускам тема , бюджета ми е долу горе 15 000 + обслужване . Какво да гледам при огледа на автомобила .
Колега здравеи аз бях собственик на такав джип имах проблем със сем модула които беше 2700 лв в мото пфое какъо и със спирачките като цяло ориентираи се кам 185 кс мотора за мен е по добрия вариант даи повече за да получиш повече успех в търсенето.
Всъщност тук е интересно следното - при бюджет от 14 бона можеш да си позволиш 2005 -2006 или последните бройки на стария D5 преди фейслифта ... или първата реколта с новия 184 к.с. пак преди фейслифта.
Не е ли по-удачен първия вариант, за да се избегнат детските болежки на новия D5?
дизел/ ръчка ли ? и как са шума и вибрациите в купето
bell Wrote:Всъщност тук е интересно следното - при бюджет от 14 бона можеш да си позволиш 2005 -2006 или последните бройки на стария D5 преди фейслифта ... или първата реколта с новия 184 к.с. пак преди фейслифта.
Не е ли по-удачен първия вариант, за да се избегнат детските болежки на новия D5?
185 -те коня е много добар вариант в момента карам гранд черокее 2007 исключително доволен съм но волвото е по широко отвътре но до 2005 си имат доста проблеми няма какво да се лаже като добавим и скоростната кутия като един от тях
да де ама са автоматик
Тзрр Wrote:да де ама са автоматик
Ти карал ли си SUV с ръчна СК?
Препоръчвам ти тест-драйв преди покупка за да усетиш автомобила.
Аз имам опит и искам да споделя, че моето усещане е като да караш автобус. Няма нищо общо с малка или среден клас кола...
За мен е задължително голям SUV да бъде автоматик.
Поздрави и успех!
Spurs Wrote:Ти карал ли си SUV с ръчна СК?
Аз имам опит и искам да споделя, че моето усещане е като да караш автобус. Няма нищо общо с малка или среден клас кола...
За мен е задължително голям SUV да бъде автоматик.
Поздрави и успех!

Това пък как го измисли? Big Grin
Pages: 1 2