Волво Клуб - България

Full Version: Мнения за нова обява ХС90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Привет колеги,
дали някой от района (Пловдив) вече е ходил да погледне това ХС90:
http://www.mobile.bg/21446548893598295

Заслужава ли си се по-сериозен оглед?
Предполагам само в МПф ще могат да кажат реалните км?

Мерсаж предварително за всяко мнение Wink
Според мен определено си заслужава внимание. Пробега в МП ще ти кажат дали е такъв, както и дали е обслужвана в сервизи, с които имат обмен на данни. Лично на мен, без да ангажирам никой, най-много ми харесва ръчната скоростна кутия, но провери в какво състояние е маховика, дали подрънква при палене и гасене. Цената също ми се струва атрактивна, така че огледай хубаво дали има нещо конкретно да е такава.
Поздрави
Снимките на колата са пълен боклук. Иначе караш в МП и там поне ще те ориентират до кога е сервизирана и какво и има. За км. много ме съмнява да са такива особено ако е внос.
В тази автокъща има две ХС90 - 2007г. едната е автомат и се продава от доста време и може да се атакува цената, и сега се появи с ръчката. Цената им е подобна и имаш шанс да покараш и двете и да прецениш кое повече ти пасва - автомат или ръчка. И както казват колегите след като си харесаш някоя в МП. В две стари теми имаше питания за тази с автомата, но и двете замряха без да се пише в тях за някакъв резултат от оглед на място или МП.
Нещо ме кара да си мисля, че не е на реалните километри въпреки, че прокламират точно това....


Nicky Wrote:В тази автокъща има две ХС90 - 2007г. едната е автомат и се продава от доста време и може да се атакува цената, и сега се появи с ръчката. Цената им е подобна и имаш шанс да покараш и двете и да прецениш кое повече ти пасва - автомат или ръчка. И както казват колегите след като си харесаш някоя в МП. В две стари теми имаше питания за тази с автомата, но и двете замряха без да се пише в тях за някакъв резултат от оглед на място или МП.


По снимките, колкото успява да се види, като че ли е удряна отпред.
Утре ще ходя да я гледам и ще пиша
Ако беше бензинова можех да дойда и аз да помогна,но за дизеловите няма как да окажа съдействие.Успех с покупката!
Гледах я днес, карах я, страшна трагедия, очукана, вътре много захабена,ужас за кола за 18 000, а тея ми обясняват, че едва ли не ми правят подарък, даже няма нужда да я караш в МП за да разбереш, че е кочина...нямам думи
Всъщност според мен самата обява е подвеждаща:
1. Старт/стоп система едва ли има...
2. Блокаж на диференциала, ако имат предвид Халдекса, според мен се лъжат... или лъжат хората
3. Бързи/бавни скорости
4. Система за контрол на спускането също ми се вижда съмнителна...
Тези там са пълни мошенници и лаици,които даже не си освежават колите като ги докарат, колата е нищо общо със снимките и описанието, аз слизам от волво и той ме вижда и ми развива теории каква кола била волвото,ужас Пловдив го зачерквам като дестинация за купуване на автомобил.
Pages: 1 2 3