Волво Клуб - България

Full Version: RTI навигация за XC90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги как да си update-на навигацията в момента съм с оригинално cd oт 2006г. ,но там няма карта за БГ ,имам и оригинален пакет дискове за 2011г, но когато поставя някои от дисковете - " the disk in the dvd player can not be read".
Когато поставя дисковете в pc-то се прочитат.
Помагайте колеги.
Май не ставаше, едните са CD, а след 2009 май DVD. Може и да бъркам годината.
Аз съм с карти 2015,но не пускам навигацията.Интерфейса на Навтек е изключително постен и изглежда като от ерата на Nokia 1110.Иначе ще ти свърши перфектна работа ако искаш да те закара някъде.Аз си купих ъпдейта само за да си направя густо на колата.И да-DVD дискове са.
А ако държиш да инсталираш по-нови карти,трябва да прочетеш на твоите работещи дискове каква система са.Възможно е да са МММ или МММ+.В зависимост какво чете устройството трябва съответно да търсиш и такива дискове.Моите са от втория вид.Ако сложа дискове записани за МММ устройството ми казва Please wait....и толкова.Не може да ги прочете.Дано да съм те ориентирал
Ясно. По добре да не се занимавам. То поне dvd player да беше, да си пуснеш музика или някои филм. Но да не забравяме че колата е 2005г.
AsenHaskovo Wrote:Ясно. По добре да не се занимавам. То поне dvd player да беше, да си пуснеш музика или някои филм. Но да не забравяме че колата е 2005г.
Дори до беше DVD модулът, той не може да възпроизвежда филми, така че не съжалявай Wink
Някои успял ли е да използва този монитор за нещо полезно - задна камера, мултимедия?
Вище този линк руснаците заменят чеиджъра с друг наречен :Фантом, а за други страни е под името CS9200, CS9320 :https://www.drive2.ru/l/2009625/