Волво Клуб - България

Full Version: Стара кола - много проблеми
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
То това всички го знаем,но всеки си мисли че може да му се размине.Разбира се и аз се надявах да покарам без проблеми,но....не би!Кефих се само около година.Протече гарнитурата,и като я дам утре на онези дето правят глави дано мога да си платя цената!Майстора каза:спукани бренери,шлайф,клапани евентуално и т.н.
Двигателя е D24T - 6 цилиндъра,всичко е по скъпо,повече шлайф,повече клапани,повече бренери.
Ако купя друга глава на старо майстора казва"ми тя може да е в същото състояние".
Тъжна работа...
Колега , не се отчайвай има коли които са по- нисък клас от твоята и моята кола(визирам немските бижута audi и vw) , а плащат само за обслужване по 1800-2000лв . Като ги гледам как се тръшкат и пият валидол направо мед ми става на душата . Моята деветка я купих само за 1500 лв и каквото посочиш по колата е сменено. Дал съм още поне два пъти първоначалната инвестиция за да я направя кола и сега неможе нито една скапана а4-ка или каквото и там производно на ВАГ групата да и стъпи на малкия пръст . Да стари са ни колите и е нормално да създават проблеми понякога ,но с минимални усилия и средства си остават прекрасни автомобили
Колега,да не те отчайвам,ама аз като търсих бренери нямаше никъде.За МП няма да казвам каква цифра бяха,ама и те нямаха.Та си купих друга глава с добри бренери и естественно смених всичко каквото може да се смени.Успех.
Дхес ми съобщиха какво ще ми струва пълно рециклиране на главата :400 + 100 и още някякви за гарнитури + 100 за работа.Другия вариант е 200 за стара глава + гарнитури + 100 за работа.
Егати дилемата!
Имам глава и определено няма да и искам 200лв, но подробности на ЛС
Днес взех една глава,току що свалена от работещ двигател,занесох я на майстора и той ми показа какво е това бренер и какво значи спукан такъв.Демек и тази глава е досущ като моята,добре че я взех с уговорката да я върна ако майстора не я хареса.
Отказах се от повече опити...казах старт и прежалих 600 лв.
Колата вече е ремонтирана.
Браво ! :-)