Волво Клуб - България

Full Version: Проект таблет в таблото на S 60 2008г
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Здравейте момчета,
почнах един нов проект, свалих оригиналната навигация и мисля да монтирам таблет 8 инча на нейно място. В момента съм на етап дялкане на 2-3 кубика фибран докато направя концептуален модел. Пускам снимки, на които успях само да открия позицията на таблета. Утре започвам втори бета модел и така до 10. Ще падне здраво шкурене.
Целта е да имам нет, ТВ, навигация, всякакви приложения, музика с видео. Смятам да вържа изхода на таблета с AUX входа на колата, също така да имам слот за карти. За таблетите продават дистанционно за $7 в ebay, което мисля да свържа с бутоните на волана на оригиналната навигация. Да видим!
А не ти ли е минавало през ума да ползваш само механиката на оригинален дисплей и да натикаш в нея друго у-во? Само идейка Smile


п.п. 6,5 инча се събират в оригиналния ....
Минавало ми е, но там дисплея остава 6,5 - 7 инча. Тук директно зашивам Самсунг със супер Амолед и не се занимавам с нищо.
Това е новия макет. Получи се доста добре, но мисля, че ще ми е необходим още един, по-добър. Долното ляво ъгълче пак няма да може да се вижда.
Таблета ще се мърда ли нагоре-надолу или ще стои стационарен?
И принципно само за теб за шофьора ли ще? В смисъл ще може ли да се гледа под такъв ъгъл, че на теб да ти е идеален но и на пасежера до теб да му е добре?
Не предвиждам таблетката да се мърда, ще се вижда еднакво добре и от пасажера до мен. Всъщност заради чупката в ляво от шофьора ще се вижда с 1 идея по-зле. Утре трябва да изпиля козирката. Все още не мога да си я представя как да изглежда. Пак ще постна снимки.
Таблета ще може ли да се сваля от там или ще е трайно закрепен?
Тишо, ще го вградя трайно, мисля да го включа към AUX, захранване и да изнеса някъде cardreader и/или камерата.
Вече имам и груба идея как да изглежда козирката. Въпреки неточностите, тази бета версия ми позволява да имам идея как да изглежда козирката и други детайли в дъното. Нещата почвт да си идват на мястото.
Е хубаво де, ама с говорителя който е там какво става?
Pages: 1 2 3 4 5 6