Волво Клуб - България

Full Version: Не би ли трябвало...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте колеги.От доста време ми се струваше странно че при активиране на парктроника изглеждаше че ми пищи само отзад мое дясно без значение от коя страна на колата е близкото препятствие.Според беглите ми разбирания би трябвало ако приближавам нещо от ляво да пищи от лявата страна, или реципрочно от другата.Предполагах че последната ми лява тонколона просто не работи и не се замислях много.Да но в Неделя разтворих всички врати и се оказа че всички високоговорители са изправни и музиката се лее.А зумера на парктроника се излъчва само от задна дясна пасажерска врата.Независимо кой от датчиците закривах с ръка.Бихте ли споделили как е при вас?Това ли е заводското изпълнение?
cadillac Wrote:Здравейте колеги.От доста време ми се струваше странно че при активиране на парктроника изглеждаше че ми пищи само отзад мое дясно без значение от коя страна на колата е близкото препятствие.Според беглите ми разбирания би трябвало ако приближавам нещо от ляво да пищи от лявата страна, или реципрочно от другата.Предполагах че последната ми лява тонколона просто не работи и не се замислях много.Да но в Неделя разтворих всички врати и се оказа че всички високоговорители са изправни и музиката се лее.А зумера на парктроника се излъчва само от задна дясна пасажерска врата.Независимо кой от датчиците закривах с ръка.Бихте ли споделили как е при вас?Това ли е заводското изпълнение?


И при мен е така.
На нашето също.
Рових, четох, оказа се че наистина се ползва само заден десен високоговорител за индикация при наличие на нещо зад автомобила.
Така, че всичко е наред.
Можеше освен "Parking assistant active" на дисплея на радиото да показва и къде е засякло препядствие ама...
Благодаря за отговорите колеги.И аз четох в Американски и Английски форуми.Обаче хората там или не знаят нищо и си го насосват както им дойде, или не умеят да обясняват.Даже останах с убеждението че американките са със зумер и от двете страни и само един човечец се оплакваше че чува звука само от дясно и ще трябва да ходи до дилъра да открият проблема.Както и да е.Хубави празници на всички!
Tisho Wrote:Рових, четох, оказа се че наистина се ползва само заден десен високоговорител за индикация при наличие на нещо зад автомобила.
Така, че всичко е наред.
Можеше освен "Parking assistant active" на дисплея на радиото да показва и къде е засякло препядствие ама...
... а преден ляв за предния парктроник.
Четох, че при англ. коли е точно обратното, заради позицията на шофьора.
Добре де, аз че съм глух, глух съм, но го чувам от всички говорители. Да уточня - имам само отзад парктроник, може да има значение...
yuckuJackD Wrote:Добре де, аз че съм глух, глух съм, но го чувам от всички говорители. Да уточня - имам само отзад парктроник, може да има значение...
Май и при мен е така.Не съм забелязъл да пищи от различни страни.
:lol:
yuckuJackD Wrote:Добре де, аз че съм глух, глух съм, но го чувам от всички говорители. Да уточня - имам само отзад парктроник, може да има значение...

Не си глух.

Аудиото и парктроника на XC70 и XC90 нямат никакви прилики. Big Grin
Вчера специално слухтях по тоз "проблем" Wink
При мен пищи и от двете задни колони.
Pages: 1 2 3