Волво Клуб - България

Full Version: Раздатна кутия
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Привет, май счупихме раздатната кутия при минаване на годишния преглед... ся имам едно леко чукане отдолу и кардана се върти свободно с ръка, но не и от колата. Някой да ми каже (ако има патил) какво следва. Кутията не е свалена още да се види какво е положението. Говорил съм с колеги и горе-долу са ме насочили на някъде... кажете и ако знаете сервиз в околностите на Пловдив които може да свърши този ремонт? Става дума за xc70 2006 - 185 катъра.
MichaelLeRoi Wrote:Привет, май счупихме раздатната кутия при минаване на годишния преглед... ся имам едно леко чукане отдолу и кардана се върти свободно с ръка, но не и от колата. Някой да ми каже (ако има патил) какво следва. Кутията не е свалена още да се види какво е положението. Говорил съм с колеги и горе-долу са ме насочили на някъде... кажете и ако знаете сервиз в околностите на Пловдив които може да свърши този ремонт? Става дума за xc70 2006 - 185 катъра.
Явно муфата е заминала.Обади се и питай на този телефон - бях видял рекама накъде и си го запазих,че и аз съм с такова -0898891109.
Тоест при най-лекото усилие зимата, пак щеше да замине
Стига де чак се плаша. Дай повече информаци как се случи, сменяна ли е някога, имаше ли признаци че ще сдава багажа...
Аз както си мислех зимата да и раздавам шамари по снега... баси тъпото ще е ако са толкова кашкавалени(неправилно подбрани материали от производителя...)
traffic Wrote:Стига де чак се плаша. Дай повече информаци как се случи, сменяна ли е някога, имаше ли признаци че ще сдава багажа...
Аз както си мислех зимата да и раздавам шамари по снега... баси тъпото ще е ако са толкова кашкавалени(неправилно подбрани материали от производителя...)

Не знам до колко са кашкавалени, но на мен като ми сменяха съединителя, са гледали и муфара и ми казаха, че е заминала. Не е ясно колко ще изкара. Предупредиха ме, да си знам. (Това на 130 000 км.)
Ignat40 Wrote:Не знам до колко са кашкавалени, но на мен като ми сменяха съединителя, са гледали и муфара и ми казаха, че е заминала. Не е ясно колко ще изкара. Предупредиха ме, да си знам. (Това на 130 000 км.)

Баси... Колега, като чета неволите ти грам не си нацелил на кола...
М, да ... следват тампони на двигателя и задни амортисьори!
Проблема е, че колите се правят да изкарат определени километри и после на скрап, а ние ги взимаме малко преди това и почваме да съживяваме, всичко за което се оплакваме са консумативи за които си мислим, че ще изкарат до живот (на колата).
Ignat40 Wrote:М, да ... следват тампони на двигателя и задни амортисьори!
Пиши после цена на задните амортисьори ако са обикновени.Не активни
LUBO555 Wrote:
Ignat40 Wrote:М, да ... следват тампони на двигателя и задни амортисьори!
Пиши после цена на задните амортисьори ако са обикновени.Не активни

В какъв смисъл да пиша за цената?
Уж са обикновени.
Ако имаш предвид колко съм ги купил, няма да е скоро. Единия е на долната граница на допуска, другия е малко над нея.
Достатъчно се набутах тази година, а и още разходи предстоят, та амортисьорите, ще почакат до следващото лято.

Пиши на лични, че изместихме темата и стана офтопик.
Pages: 1 2