Волво Клуб - България

Пълна версия: Проблем с подсветка HU-601 Volvo S80
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте колеги, закъсах го с радиото в колата ми Волво С80 2002г. Въпросното радио не е от тази кола, но си работеше нормално до онзи ден, само управлението от волана не му работеше. Онзи ден сменях акумулатора, че си беше отишъл и след подмяната изчезна подсветката му изцяло, като пак си работят всички копчета но не свети въобще. Питах в Мото пфое да ми качат софтуер тъкмо да тръгнат и копчетата от волана обаче се оказа, че по неясни за тях причини за тази кола излиза само някакво радио с касетка и не дават гаранция за резултата. Сегашното радио е HU - 601. Дайте идеи някакви кой може да свърши работа, че е адски дразнещо това несветещо радио. Благодаря предварително и весели празници.
ScarFace написа:Здравейте колеги, закъсах го с радиото в колата ми Волво С80 2002г. Въпросното радио не е от тази кола, но си работеше нормално до онзи ден, само управлението от волана не му работеше. Онзи ден сменях акумулатора, че си беше отишъл и след подмяната изчезна подсветката му изцяло, като пак си работят всички копчета но не свети въобще. Питах в Мото пфое да ми качат софтуер тъкмо да тръгнат и копчетата от волана обаче се оказа, че по неясни за тях причини за тази кола излиза само някакво радио с касетка и не дават гаранция за резултата. Сегашното радио е HU - 601. Дайте идеи някакви кой може да свърши работа, че е адски дразнещо това несветещо радио. Благодаря предварително и весели празници.

Мммм... Мисля, че може да стане. Но трябва да проверим преди това дали колата вижда радиото през CAN-а.
Аз имам същия проблем. Обаче когато карам например около половин час и радиото започва да пресвятка 1-2 минути и после му се възстановява подсветката и бутоните на волана работят. Ако изгася колата и запаля пак - пак е без подсветка и всичко се повтаря отначало. И аз търся решение на проблема
Последно в моя случай се оказа, че се касае за заминал процесор. Когато се загрее над 45-50 градуса тръгва подсветката, изстине ли музиката пак умира.
Здравейте , и аз имам проблем с подсветката имам V70 2001 г. бях с HU403 смених го с HU613 и при мене като запаля свети за малко и изгасва иначе всичко работи успях да се спазаря с радиото че не е в щатите а в Австралия но пак не изписва станцийте .Ако някой знае каква е магията да помага