Волво Клуб - България

Full Version: Питанка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги.Някой ходил ли е да гледа тази машина,и какво ще кажете за нея.От доста време се върти по сайтовете за продажба на автомобили.Мисля в неделя да ходя на оглед.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11468941443214884&slink=1xpuu9">http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1xpuu9</a><!-- m -->
На снимки грабва окото. Само като се види на място може да се прецени, хубаво е като тръгваш да разгледаш и попътно дали има нещо друго интересно. Цената е относително нормална, клоняща към ниска, но все пак...
И аз напоследък ги следя,но не съм я гледал на място.Само да отбележа,че миналата седмица се появи една обява в София,до Икея и изглеждаше перфектоооооо на снимките на цена 6000лв. и на третия или на четвъртия ден изчезна...........А тази стои доста отдавна,но наистина трябва да се погледне на място.
Поздрави и успех.
Тази за 6-те бона и аз много я гледах.Много бързо изчезна.Щот все се каня и хоп изчезват.
Казвал съм го, ще се повторя. При избор на кола аз действам по следният начин. Избирам си модела,горивото, мощността, екстри и.т.н желания. Периода ба избор може да е и половин година. Вече наясно със изискванията започвам да гледам обявите. Преглеждам пазара и се ориентирам ценово, какво мога да получа за парите си. В момента в който излезе обява покриваща критериите ми на 70-80%, отивам на момента, ако е моята кола я взимам без много замисляне. Няколко коли съм купил така, не съм съжалил. Последната ми каляска я взех пак така, даже изпреварих човек, който щеше да я води в сервиз в деня в който я закупих. После във форума июаше тема баш за същата кола, пак от човек точещ лиги по нея. Та мисълта ми е, защо сте видяли нова обява и чакате някакво чудо, ако е добра изчезва на момента, ако е кофти стои дълго. Изключения правят само колите от частно лице, когато продавача е наясно съа стоката си и цената му е обикновено по-висока от пазарната.
bg_tiger1978 Wrote:Казвал съм го, ще се повторя. При избор на кола аз действам по следният начин. Избирам си модела,горивото, мощността, екстри и.т.н желания. Периода ба избор може да е и половин година. Вече наясно със изискванията започвам да гледам обявите. Преглеждам пазара и се ориентирам ценово, какво мога да получа за парите си. В момента в който излезе обява покриваща критериите ми на 70-80%, отивам на момента, ако е моята кола я взимам без много замисляне. Няколко коли съм купил така, не съм съжалил. Последната ми каляска я взех пак така, даже изпреварих човек, който щеше да я води в сервиз в деня в който я закупих. После във форума июаше тема баш за същата кола, пак от човек точещ лиги по нея. Та мисълта ми е, защо сте видяли нова обява и чакате някакво чудо, ако е добра изчезва на момента, ако е кофти стои дълго. Изключения правят само колите от частно лице, когато продавача е наясно съа стоката си и цената му е обикновено по-висока от пазарната.
Подкрепям с две ръце всичко написано от Дидо!
И аз действам по подобен начин, демек веднага Big Grin
От много чудене и маене няма, ама никаква файда...
Отивам, гледам, тествам, проверявам доколкото мога сам. После оглед в сервиз и действам...
Щото докато се начуди човек, и хоп, някой друг се наместил на шофьорското място :lol:
Така е,така трябва да се действа,но аз за сега само се ослушвам,не съм на зор а и не съм още достатъчно подготвен.А колегата ако е готов, да действа.Успех.
По принцип не съм на зор.Може би и за това се ослушвам.А и повече искам да е на газ а не метан.Гледам и годината на производство,екстрите с които е обурудвана.Ще ида да я видя пък ще видим.Вече две избягаха които си харесах.Явно не са били моите.Но здраве да е.Едната даже се появи тук във форума.Надявам се скоро да седна на някоя 70-ка.
Успех колега.Надявам се и аз тази година да се кача на по големия брат-V70-ката.
Е ако не тази,другата.
Здравейте.Ходих и видях колата.Запалих я,покарах я,сравнително бързо обърна на метан,но ламБата на абс-а не изгасна.Търговецът ме убеждаваше че не светела.Явно била светнала заради слабият акомулатор.Сменял го и те така.Щял да извика негов човек и да занулят лампата.Днес се чух с него по тел. и ми каза че било заден датчик на колелото,или от ръждата по дисковете защото не била карана.Щели да сменят датчика.Надява се да ида да я взема,пък се цигани за 200лв.Лявото огледало е счупено.Ел прибирането работи но механиката на самото стъкло е разбита и не се движи на никъде.Дори и кабелите са извадени.Тапицерията на задната седалка има малко скъсано.Десният халоген нещо се клати.Като цяло май е това.Иначе ми хареса колата.От там хайде да видя и едно Бургаско.И то е мобилето.Има само външен вид.И сега е мястото да изкажа огромни благодарности на Стефко и Тошко от Бургас.Благодаря ви приятели.Е та това е.Ич да не е поне се разходихме към 900км за ден.
Pages: 1 2