Волво Клуб - България

Full Version: Volvo XC60 въпрос за навигация
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,

От вчера съм собственик на Volvo XC60, D5, AWD, 185 hp, 2009 година. Колата пътува в момента към България, внос от Италия. Колата е без фабрична навигация и в тази връзка се обръщам към Вас с въпроса, дали някой е слагал допълнително навигация в автомобила си, като ме интересува сложност на изпълнение(монтаж), видове навигация, примерна цена и краен ефект ? На първо четене в интернет пространството, се спрях на този модел <!-- m --><a class="postlink" href="http://double-din.bg/Navigacia-Dvoen-Din-Android-za-Volvo-XC60-GPS-DVD-TV-DD-M272">http://double-din.bg/Navigacia-Dvoen-Di ... TV-DD-M272</a><!-- m -->, някакви отзиви за него ? Ще Ви бъда благодарен за всякакви съвети и помощ при окончателния ми избор на продукт, а и мнения относно това да ли си струва инвестицията или не.
Добре дошъл, колега и честита придобивка Smile
Не мога да те посъветвам нещо от личен опит, но може да погледнеш тази тема и особено мненията на Додо - <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=41238">viewtopic.php?t=41238</a><!-- l -->
Поздрави
Мерси колега,
От темата извлякох необходимата ми информация - търся Радо от МП - Люлин Smile.
Малко ще разводня темата, но имам въпрос относно обслужването, услугите на Мото Пфое ли да ползвам или бихте ми препоръчали друг сервиз, в който разбират от марката? По принцип не съм привърженик на услугите, предоставяни в оторизираните сервизи, а и като все още настоящ собственик на Saab 93 (за която марка отдавна няма такъв сервиз) съм ползвал единствено сервиза на Red Devil и поради тази причина търся сервиз/майстор, който да познава марката, и да има малко по-лично отношение към колата ми.
Здравей колега,

Собственик съм на ХС60 и наскоро бях при Радо от МП-Люлин за някои и други подобрения/екстри и съм изключително доволен от обслужването и предлаганите услуги от него! Лично аз бих ти го препоръчал - посъветвай се с него, ще ти предложи решение и ... всичко зависи от теб!Той работи към тях, но е отделно звено - поне аз така мисля!

Поздрави и успех ....
Здравейте колеги,

Определено ще се свържа с Радо от МП - Люлин, молбата ми е за някакви контакти на човека, тъй като Люлин ми е доста отдалечен и предпочитам първо да се чуя с него по телефон. Никой не споделя къде си обслужва автомобила в София Smile !!!
popi73 Wrote:Здравейте колеги,

Определено ще се свържа с Радо от МП - Люлин, молбата ми е за някакви контакти на човека, тъй като Люлин ми е доста отдалечен и предпочитам първо да се чуя с него по телефон. Никой не споделя къде си обслужва автомобила в София Smile !!!


Сервиз В+3