Волво Клуб - България

Full Version: намерение за покупка на Волво XC90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Здраейте колеги,

Имма намерение да си закупя въпросното Волво.Какви съвети бихте ми дали?Какъв мотор и какво да внимавам.Аз съм се ориентирал към Д5 163 коня или 185.Каква е разликата и наистина ли са толкова здрави?

БЛАГОДАРЯ!
Здравейте и аз имам същия "проблем" много ми харесва модела, но се нуждая от съвет. С интерес ще следя темата. Благодаря предварително.
Citizen Wrote:Здравейте и аз имам същия "проблем" много ми харесва модела, но се нуждая от съвет. С интерес ще следя темата. Благодаря предварително.

Из форума има писано на тази тема, сигурно ако се съберат мненията ще може да се издаде доооста дебела книга. Smile
Разгледайте и ако имате въпроси за конкретна обява/кола тогава ще коментираме.
Много благодаря.
Здравейте! И аз съм пред покупка на този модел. Ще се радвам да се споделят мнения за колата, не е трудно да търсим из форума, но също и тук може да споделите мнения.
Загледал съм едно пловдивско, което е закупено от Бг в добрич, продава се от втори собственик на 300 000км, 2007г дизел 185кс, черен, но има светеща чек лампа за регулирането на волана според собственика, но ме притеснява да не е заради лентов кабел и да се налагс скъп ремонт... Имам впечатления единствено от следния клип:https://youtu.be/DUFQp0PwEl0
Вие собствениците кажете дали отговаря видяното на истината, че е надежден и поддръжката е значително по-изгодна от такава на mercedes ML, че това е другото между което се колебая да закупя.
Благодаря!
Ако е това черното със светлия кожен салон от Пловдив, разгледай някъде надолу в темите, беше писано за него и не ставаше. Продава се от мнооооого време.
В сравнение с ML поддръжката на XC90 ще ти се стори като на лагерна количка. Лично аз не бих сменил XC90 за Х5, МЛ, Q7, и др. от този клас автомобили.
Аз вече сериозно се замислям дали да не се насоча към някой който вкарва коли и да си харесам някоя по снимки
Някой може ли да ми даде мнение за тази обява <!-- m --><a class="postlink" href="http://m.cars.bg/carview.php">http://m.cars.bg/carview.php</a><!-- m --> Благодаря ви предварително.
Да имаш някой много твой човек и му имаш доверие да ти избере от чужбина - става, но не се залъгвай че там са много стока, същите кенефи ги има като и тука... Просто имай търпение и ще излезе твоята кола. Аз като знам колко време търсехме ХС90 фейслифтово с ръчни скорости, но за сметка на това вече над 150 хил.км. без никакъв сериозен проблем. Баща ми е много доволен и като поддръжка, разход на гориво, в зимни условия също се представя отлично.
Citizen Wrote:Някой може ли да ми даде мнение за тази обява <!-- m --><a class="postlink" href="http://m.cars.bg/carview.php">http://m.cars.bg/carview.php</a><!-- m --> Благодаря ви предварително.

Колега оправи линка към обявата. Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23