Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за мемори на шофьорска седалка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, дайте съвет за седлаката- нещо не можем да се разберем с нея Wink След като вляза в колата намествам огледала и седлаки, натискам М+1 и си карам. Проблемът обаче идва при следващото отключване- те пак си се връщат в старото положение. Доколкото разбрах меморито е обвързано с ключа. Т.е. при отключване с ключ едно се задават автоматично стойностите, които са били при заключването с него. Рових из англисйките форуми, в упътването, но не мога да разбера къде греша.
А на другите бутони как е?
Не съм сигурен, че рабирам въпроса ти, но това, което съм запаметил на 1 си е ок, просто ключът ми помни нещо различно като позиция на огледалата.
Пробвай да запаметиш същата настройката на позиция 2.
rudizl Wrote:Не съм сигурен, че рабирам въпроса ти, но това, което съм запаметил на 1 си е ок, просто ключът ми помни нещо различно като позиция на огледалата.
Памет има на 3 бутона(евентуално за 3 водача) и всеки може да се програмира по различен начин.
Този ключ който ползваш може да е настроен на позиция 2 например.
Пробвах, да запаметя с ключ 1, този, който използвам на позиция 2, пак няма разлика. Ще опитам и с ключ 2 да видим какъв ще е ефекта. А по какъв начин се разпознава ключа- чрез имобилайзера или чрез електрониката в самото дистанционно? И принципно как би моло да бъде нулирано това, което е запаметено в даден ключ?