Волво Клуб - България

Full Version: Круиз контрол
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги.Купих си XC 90 disel 135 kw 2009г.с ръчни скорости.Не ми работи круиз контрола.Изписва го на дисплея но не влючва ON.Забелязах че,до педала на съединителя виси не естествено пластмасово устройство подобно на датчик.Навярно има нещо счупено и това се е откачило,но сигурно е свързано с управлението на круиз контрола.Някой знае ли дали правилно мисля и как се монтира този датчик към педала.Благодаря предварително.
RumenNN Wrote:Здравейте колеги.Купих си XC 90 disel 135 kw 2009г.с ръчни скорости.Не ми работи круиз контрола.Изписва го на дисплея но не влючва ON.Забелязах че,до педала на съединителя виси не естествено пластмасово устройство подобно на датчик.Навярно има нещо счупено и това се е откачило,но сигурно е свързано с управлението на круиз контрола.Някой знае ли дали правилно мисля и как се монтира този датчик към педала.Благодаря предварително.

Така е. Без работещ датчик за съединителя няма как да има работещ круиз контрол. Wink

Виж го дали работи и го монтирай обратно на мястото му.
Благодаря за отговора.Чудя се защо не е на мястото си.Защо се е откачил,защо виси на кабелите.Утре ще се опитам да го възстановя.Лек ден.
RumenNN Wrote:Благодаря за отговора.Чудя се защо не е на мястото си.Защо се е откачил,защо виси на кабелите.Утре ще се опитам да го възстановя.Лек ден.

Вероятно е счупена пластмасовата щипка която го държи на мястото му.
аз съм с волво s80 и на волана има копчета за круиз контрол но когато ги натискам нищо не се случва и нищо не светва
volvo79 Wrote:аз съм с волво s80 и на волана има копчета за круиз контрол но когато ги натискам нищо не се случва и нищо не светва

Това е защото пишеш в тема за XC90. Tongue
хахахаха не бях обърнал внимание Smile)))