Волво Клуб - България

Full Version: Привет колеги!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Казвам се Анастас и съм един от идеолозите на Волво-клуб в България от преди 15 години, но по стечение на обстоятелствата смених марката на колата и не можах да се включа дейно при създаването на истинския клуб. Наложи се да се регистрирам отново (изписа ми, че съм баннат по име или нещо такова...) за да ви пиша тук, защото за съжаление нямам нито един телефон на клубен член или каквито и да било кординати.
Извинете ме за лиричното отклонение, сега по същество - все още разполагам със старото ми Volvo 460 1,9TD Bodyguard, което от няколко години лежи затворено в един гараж. До последно беше в движение с няколко забележки, но сега със сигурност трябва да се вложат някакви пари за да се изправи отново на крака, а аз нямам желание да пръскам пари по него.
Който от вас мисли, че тази кола представлява някакъв интерес за него, било то за части или за да си я стегне да я кара - нека ми пише на ЛС.
Регистрацията й е със стар (едно-единствено "С") софийски номер и е с чинно плащани данъци.
Колеги, пиша по темата за последно и на 10.08.2018 предавам колата за вторични суровини, ако някой наистина се интересува от нещо по нея, нека ми пише на ЛС.
Пусни я в раздел продава се, може да имаш по-голям успех.