Волво Клуб - България

Full Version: Устройството на VolvoTech - CFE и мнения зя него
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Ееееми ай да договорим тогава. Кой бяга от спестена пара. Колкото-толкова :lol:

Аз между временно ше им пиша да ги питам могат ли да го направят така че да показва предавката на мястото на D-то. Тва ако има как да го подкарат, ще си ударя гъза в тавана. Confusedhock:
ОК момчета...сега ще пиша на г-н Янков за да видим дали мога да се свържа официално с volvotech и да преговарям от името на клуба за клубна отстъпка Smile
До колегите с тази благинка - четох manual-а и до колкото разбрах си програмираш екстрите които предлага CFE-Plus през софтуера им и през PC-то и после като го сложиш в OBD-то нещата могат да се избират с джойстика за огледалата и да се появяват на инфо дисплеят в ляво - <!-- m --><a class="postlink" href="https://youtu.be/GQkFGLpjsDQ">https://youtu.be/GQkFGLpjsDQ</a><!-- m --> нали така?!?
Здравейте,

Аз също се интересувам от тази джаджа и бих се включител в масовката Smile Става дума за XC 90, D5, R-design, 185к.с, 2011г. Абонирал съм се към темата и следя с интерес развитието й.

Поздрави!
ivobivo Wrote:До колегите с тази благинка - четох manual-а и до колкото разбрах си програмираш екстрите които предлага CFE-Plus през софтуера им и през PC-то и после като го сложиш в OBD-то нещата могат да се избират с джойстика за огледалата и да се появяват на инфо дисплеят в ляво - <!-- m --><a class="postlink" href="https://youtu.be/GQkFGLpjsDQ">https://youtu.be/GQkFGLpjsDQ</a><!-- m --> нали така?!?

Да, точно така. Това е за информационните услуги, така да се каже Big Grin Настройките, като прибиране на огледала.... и каквото още се сетите се правят единствено през PC. Има и една особеност за по- старите коли като моята- CFE-то не се боцка в OBD-то, а се прави допълнително окабеляване:
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.volvotech.eu/cfe-plus-harness?search=harness">https://www.volvotech.eu/cfe-plus-harne ... ch=harness</a><!-- m -->

Не е нищо особено монтажа, аз си го направих сам, защото така и не можах да намеря човек във Варна.
murjdo Wrote:Здравейте,

Аз също се интересувам от тази джаджа и бих се включител в масовката Smile Става дума за XC 90, D5, R-design, 185к.с, 2011г. Абонирал съм се към темата и следя с интерес развитието й.

Поздрави!
Иван Мутафчиев има CFE Plus и мисля, че неговата кола е подобна година на твоята, но не е R-ка. Питай него.
Здравей колега rudizl ,

Точно така, Ванката има такава благинка, показвал ми е нагледно някои от настройките. Веднага се запалих по тая джаджа и с удоволствие бих си я купил. Смятах да е за догодина, но ако има масова поръчка, бих желал и аз да участвам Smile

Поздрави
ivobivo Wrote:ОК момчета...сега ще пиша на г-н Янков за да видим дали мога да се свържа официално с volvotech и да преговарям от името на клуба за клубна отстъпка Smile
Привет!
Много се радвам, като видя подобни инициативи, така че имате подкрепата ми при преговаряне за групова поръчка!
Много важна молба от мое име е спазването на сериозен и професионален тон към "volvotech.eu", особено след като се пише от името на клуба.
Моля те също да ме държиш в копие на комуникацията, за да мога да участвам и аз при нужда (дал съм ти личната си електронна поща, представи ме в писмото ти към тях с две думи...за да изглежда легитимно).

Отделна тема за груповата поръчка (след договорката) е задължителна.

Поздрави и успех!
Явор
Както се казва.. вече имаме зелена светлина.

Иво дръж ни в течение и ако има нужда от някакво съдействие, казвай да помагаме, за да не отнасеш ти всичката работа. Аз така както ти бях казал, че не бързам... така вече нямам търпение да действаме :mrgreen: .


@Симо, виж си вайбъра. Big Grin
iago Wrote:@Симо, виж си вайбъра. Big Grin
Няма нищо.... :roll:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21