Волво Клуб - България

Full Version: Устройството на VolvoTech - CFE и мнения зя него
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Идеално даже. Значи добавяме и план б) ако не успеем да се стиковаме веднага след като дойдат CFEтата... Иво може да ни ги пусне по еконт, пък повода за сбирка си остава. Да срещнем XCтата с един от предците им :mrgreen:
iago, аз знам, че V8-ка на градско харчи доста, но аз като боК определям, че получаването на CFE с Еконт за всички други освен dodomatev (Диян) не е опция :lol:
След пристигане пратката, за да бъде всичко честно, ние тримата, които сме от София ще направим една среща на по бира и ще изтеглим на случаен принцип по едно CFE Plus от торбата, а четвъртото заминава за Бургас - по този начин дори и някое от устройствата някога да даде проблем (пу-пу), той ще се дължи единствено на съдбата...казах ХАУ Tongue

PS Може и Spurs да го включим в Софийският купон, като духовно съпричастен в цялата одисея Wink

PS2 и офтопик - като сте за купона вече записахте ли се ?!? <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=43458">viewtopic.php?f=20&t=43458</a><!-- l -->
Така да бъде, ти си боК, ти колиш и бесиш. :lol: Освен да носим и тесте карти да определим кой ще тегли пръв от торбата на добрият старец.

Харчи мръсникът, 9/100 през уикенда и 11 в час пик :roll: :lol:
iago Wrote:Харчи мръсникът, 9/100 през уикенда и 11 в час пик :roll: :lol:
Туй харчене ли е... Confusedhock:
То си е направо икономия твоето! :lol:
Аз под 16 не падам!
той iago се майтапи за разхода и просто го е разделил на 2 за да не стряска децата, които четат форума и още си мислят, че в Алпите има мармоти, които завиват шоколада със станиол :lol:
Еееех, Spurs, даже и 16 да беше щях да съм най-щастливият :lol:

Иво, като дойде пратката може да ми пратиш софтуера да го бодна на лаптопа да съм подготвен предварително, та да дойда с раничката на срещата :mrgreen:
Ееййй нетърпелив народ бре - ето за да се подготвиш http://www.belectronics.eu/downloads/sof.../setup.exe - интересно че линка за сваляне на софтуера е копиран от сайта на VolvoTech, но те препраща към <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.belectronics.eu">http://www.belectronics.eu</a><!-- m --> Wink

BTW вече имаме Estimate delivery date - 21-23 November
Екстра, инсталирах го. Ще разгледам сайта за tip-чета някакви, та да се ориентирам като се закачи CFE-то към компа какво точно трябва да се случи. :lol:

Изобщо не съм нетърпелив.. спя си като пич по 2 часа на нощ.. и си сънувам OBD-та :lol:
Пичаги, браво на вас!
Събрахте отбора за тази поръчка без никакъв проблемWink
На Иво специални поздрави за идеята и за организаципта...и да държи контакта там (с volvotech), че е важно Tongue

Поздрави и ще чакам да се похвалите с новите играчки Smile
Явор
Яворе, благодарим за подкрепата и доверието.
Благодарение на дружните усилия вече имаме код за -15% от всички стоки на <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.volvotech.eu/">https://www.volvotech.eu/</a><!-- m --> ,който може да се ползва до 15.12.2018 от всеки VOLVO ентусиаст в България.
Докато изтече срока на промоцията си слагам надпис в подписа за да може да стигне до повече съфорумници. Моля, ако някой има интерес за поръчки от сайта да ми пише на ЛС за подробности.
Поздрави и безаварийно на всички - Иво.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21