Волво Клуб - България

Пълна версия: Grom audio xc70, 2007
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Колеги колата е XC70, 2007 година. Аудиото може да видите тук: http://picbg.net/img.php?file=bda08d02d6392133.jpg . Искам да добавя възможмост за пускане на музика от флашка и андроид телефон. До колкото се ориентирах трябва да се насоча към Гром аудио. Въпросите ми са няколко. 
Тази джаджа ще ми позволи ли за блутот връзка с телефона и провеждане на разговори? Колата ми е с варианта със сим карта и реално няма как да използвам свързването с телефона, защото не мога да извадя две сим карти (ако има друг вариант за свързване ще се радвам да споделите.) 
Кой модел на Гром аудио точно ми трябва? В сайта bgcaraudio излизат два вида - един за 300 и един скъп за над 600. На този от 300 пише, че е съвместим с хс70, но до 2006. Дали става и за моделите след 2007?
И последно - ще бърка ли работата на навигацията, която е с диск? 

Надявам се въпросите да не да били отговаряни по много пъти - рових в търсачката, но конкретно за кой модел устройство точно ми трябва не можах да се ориентирам. Благодаря за съдействието!

Ако ти си с таблото от снимката ще ти трябва скъпият модел, първо това дай да се уточни. Това на снимката си има телефон и не са нужни никакви сим карти с блутут свързва до 5 различни телефона.
Ако си хай или премиум саунд не ти трябва Гром, музиката чете МР3-ки единствено ще сменяш дискове.
Като натисна Phone изписва да поставя сим картата. Колата е с т.нар built-in Phone и в жабката имам място да поставя сим карта. 
https://www.manualslib.com/manual/187875...l?page=154
Иначе да, снимката е от таблото на колата, така че съм с такова.
Тогава си за скъпият Гром. В Мтел навремето правиха дубликат на картата, както се казва, А1 време какви дубликати имаше. Сега не знам дали още се предлага като опция. Има вариант за фирмени карти, аз имам такива и те говорят и се прехвърлят една към друга без пари за разговори.
Ясно, благодаря за съдействието. Бях питал Виваком и те не издават дубликати, предполагам и при другите е така.