Волво Клуб - България

Full Version: телефон XC90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги, къде се намира микрофона за телефона в колата. Не ме чуват добре когато говоря, може ли да го почистя или сменя с друг, може ли от волво да са го сменили с по силен, ако някой има представа дали са го подменили като резервна част. Дали проблема не е само при мен?
Аз усилвам звука -малко ми е височко като ми говорят Smile ,но и ме чуват по добре-опитай
Микрофонът е на тавана, над главата на шофьора, пред сенника. Има една малка кръгла решетка.

Sent from my rotary dial phone using Tapatalk
Вас чуват ли ви добре, гледам че колегата е с 2012г. дали е същия микрофона?
Да след като усиля звука-просто опитайте и споделете,че ми е интересно -да не излезе,че си въобразявам,но след забележка по време на разговор от страна на жена ми  Big Grin ,че съм говорил тихо опитах с усилване на звука и я питам,а сега и тя ми казва аааааа по добре е :Smileно лошото е,че и аз я чувам свръх добре (силно)
Не става с усилване на звука  до края съм усилил и пак ме чуват лошо, ще пробвам да сменя микрофона, трябва ли да се кодира после.
Остава да провериш микрофона,както и си се насочил......пожелавам успех и дано някой минал през този проблем те насочи правилно
(02-23-2019, 03:25 PM)radi1976 Wrote: [ -> ]Вас чуват ли ви добре, гледам че колегата е с 2012г. дали е същия микрофона?
Мен ме чуват идеално, изрично съм питал няколко пъти.
Колкото до усилването на звука, изглежда ми доста странно да влияе на микрофона Smile

Sent from my rotary dial phone using Tapatalk
Интересно, при мен над сенника няма прозорче с микрофон. Все се канех да тествам нечии нерви с почуване по таблото, сенници и горна средна конзола, но вече е късно... Smile
Pages: 1 2